Любовний трикутник, який закінчився смертю: розслідування різанини на Волині у "Говорить вся країна"

Говорить вся країна
19:30
Пн-Чт

У "Говорить вся країна" викрили справжнього вбивцю різанини на Волині.

Поділитися:

З понеділка по четвер, о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна” відбувається показ нового сезону суспільно-важливого токшоу “Говорить вся країна. Проєкт має на меті розібратися в резонансних справах, встановити справедливість та навчити українців відстоювати свої права. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Говорить вся країна" розібралися у справі 29-річної жінки з Борисполя, яку начебто виштовхнув з вікна 51-річний сусід

Головні герої нового випуску — внутрішньопереміщена родина Олександра, Ангеліни та двох дітей, які шукали прихистку від війни у маленькому містечку на Волині. Та безпека і спокій тривали недовго: після дружньої вечірки з місцевими Олександра засудили за вбивство. Наразі чоловіку вже винесли термін на 10 років позбавлення волі, однак він подав на апеляцію. Дружина Ангеліна переконана: її чоловік невинний, а справжній вбивця — залицяльник Андрій, який таким чином хотів прибрати конкурента на серце жінки.

"Наші правоохоронні та судові системи, не превеликий жаль, недосконалі. За роки нашої роботи ми бачили багато чого в студії. Докази можуть отримувати силою, шиті білими нитками справи, як результат — зламані долі, невинні засуджені та біль їхніх близьких. Саме це і змусило нас почати своє розслідування вбивства на Волині", — зазначає ведучий проєкту Олексій Суханов.

У студії "Говорить вся країна" Ангеліна запевняє: її чоловіка покарали несправедливо, адже він має алібі та того вечора був вдома з дітьми. Жінка зізналася, що тоді подружжя перебувало у процесі розлучення. Війна та стрес стали випробуванням для їх стосунків, тому пара вирішила мирно розійтися. Через це Олександр залишився з дітьми, а Ангеліна пішла до оселі друзів.

Того дня Ангеліна, Олександр, Андрій, покійний Михайло та подружжя, яке прихистило жінку, зібралися разом на території місцевого заводу, аби відпочити. Згодом залишилися лише Олександр, Михайло, Андрій та Ангеліна. Вони мали поїхати по якісь інструменти до колишньої Андрія, однак тоді чоловіку Ангеліни подзвонив син і покликав додому. Сама жінка теж вирішила попрощатися з друзями, тому Андрій та загиблий Михайло залишилися сам на сам. Наступного ранку про трагедію Ангеліна дізналася від поліції: на території заводу, де вони відпочивали, знайшли труп. Правоохоронці сказали, що Олександр при допиті вказував на Ангеліну, однак вони в це не вірять, і вважають, що саме він вбив Михайла через ревнощі. За словами жінки, поліція писала брехливі свідчення від її імені, а вона їх підписала лише через страх за дітей. Ангеліна вважає, що справжній винуватець — Андрій, адже Олександр казав, що таксі тоді повернулося на завод. До того ж Андрій мав симпатію до Ангеліни, на яку та не відповідала взаємністю.

Своєю думкою про ситуацію поділилася Надія, мама Олександра та свекруха Ангеліни. Вона впевнена, що її син не причетний, а жінка своїми свідченнями його підставила. Михайла вбили ножовими ударами в шию, пошкодили артерію, що мало б спричинити велику кількість крові на нападнику. А Олександр начебто всю ніч був вдома з дітьми та прийшов у чистому одязі, без тілесних ушкоджень. 

До студії "Говорить вся країна" завітала колишня дружина Андрія Ірина. Вона розповіла, що тоді Андрій був вдома з нею. Він часто до неї навідувався, бо хотів повернути стосунки. Жінка звинувачує Ангеліну та Олександра у смерті Михайла. Ірина зазначила, що того вечора штани Ангеліни були в крові та вона сама наче чіплялася до Михайла. Це могло спровокувати Олександра на насилля.

Свою версію подій розповів Андрій. Він не пам'ятає ніякого телефонного дзвінка Олександру — той начебто сам без пояснень вийшов з машини по дорозі до Ірини. Чоловік дійсно залицявся до Ангеліни, але та була вже з Михайлом. Андрій також посилається на слідче відео з Ангеліною з місця вбивства, на якому вона каже, що все бачила. Олександр міг приревнувати, та ще й побити — звідти і дивний закривавлений вигляд жінки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загадкова смерть на Кіровоградщині: у "Говорить вся країна" виявили, що насправді сталося з 31-річною жінкою

Версії героїв розділилися. Наприкінці епізоду свою версію озвучить подружжя, в якого живе Ангеліна. Їх свідчення остаточно розставлять усі крапки над "і", а висновок поліграфолога змусить команду проєкту звернутися до правоохоронних органів. 

Дізнайтеся, хто справжній вбивця, у новому епізоді "Говорить вся країна", що виходить з понеділка по п'ятницю, о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

Новини по темі