Телеканал «1+1 Україна» покаже проєкт «Хоробрі серця» про героїв, які творять перемогу

Хоробрі серця
Проєкт «Хоробрі серця» про героїв, які творять перемогу, покажуть на 1+1 Україна

Ведучими нового проєкту стануть Ахтем Сеітаблаєв та Валентина Хамайко

Поділитися:

Телеканал «1+1 Україна» працює над національною прем’єрою військового ток-шоу «Хоробрі серця», яке з’явиться в ефірі вже цієї весни. Глядачі побачать цикл історій про українців – військових та цивільних, які здійснили подвиги, захищаючи Україну від російської агресії, та своїми вчинками змінили хід історії.

Це невигадані історії, які глядачі почують із перших вуст, ексклюзивні деталі вирішальних битв та доленосних операцій, досі неопубліковані фото та відео, що збереглися в особистих архівах героїв. У проєкті розкажуть, чиї подвиги стоять за знаменитими кадрами битв та світлинами звільнених українських міст, які облетіли весь світ. Ці герої ламали плани ворога і своїми вчинками та сміливістю рятували країну у критичні моменти.    


 
Гостями студії стануть також командири різних родів військ, які безпосередньо брали участь у подіях, бойові побратими, рідні та близькі героїв, відомі волонтери та військовослужбовці.
 
Ведучими «Хоробрих сердець» стануть Ахтем Сеітаблаєв та Валентина Хамайко. Ахтем - режисер, актор, телеведучий, який під час повномасштабного вторгнення і сам пішов на фронт і став на захист країни у лавах ТРО. Валентина - ведуча “Сніданку з 1+1”, бізнес-леді, інфлюенсерка та дружина екскомандира роти ударних БПЛА 68-ої окремої єгерської бригади Андрія Оністрата, із яким виховує двох синів та двох доньок.

“Хоробрі серця - це надзвичайно важливий етап в моєму житті. Для мене це історія, в першу чергу про справжніх людей з великої літери. - коментує Ахтем Сеітаблаєв. - Вони небайдужі, іноді слабкі, але сильні навіть у своїй слабкості. Про людей, яким болить, які можуть мріяти та роблять вчинки, що надихають. У війні немає нічого хорошого, і якщо зовсім умовно сказати про те, за що ми можемо бути вдячними війні, то це саме за можливість в короткий час зустріти таку кількість надзвичайних постатей. Вони і самі того не знаючи формують тебе, допомагають і є маркерами людяності, гідності і справжнього наповненого життя. Саме тому я надзвичайно схвильований і радію цій прем’єрі. Це та мала робота, яку я можу від себе присвятити військовим, що стоять на обороні нашої держави. Ми повинні творити пантеон власних героїв, адже про них має знати вся країна”.

Про важливість створення власного пантеону героїв для майбутніх поколінь говорить і ведуча Валентина Хамайко.

«Радію, що стану частиною проєкту «Хоробрі серця». За кожним днем війни, за кожним переломним моментом стоять люди, імена яких ми маємо знати! Історії наших героїв наповнені  важливими  деталями. Вони допоможуть багатьом родинам краще зрозуміти психологію поведінки  тих чоловіків і жінок  хто боронить нашу землю зі зброєю в руках. Сьогодні наші діти знають що справжні герої живуть не в книгах, справжні герої ходять серед нас, на Українській землі”, - каже Валентина Хамайко.
 

Над проектом "Хоробрі серця" на замовлення телеканалу “1+1 Україна” працює Департамент журналістських проєктів під керівництвом Максима Шиленка. Шеф-редакторка проєкту – Ольга Кашпор, продюсер – Віктор Калатай. Креативний продюсер телеканалу «1+1 Україна» - Ольга Шляхтиченко. Режисерками-постановницями проєкту стануть Наталя Ровенська, Наталя Лисенкова та Марія Григоращенко, відомі телеглядачам «1+1 Україна» за іншими великими проєктами та прямими ефірами.

«Цей проєкт - данина поваги військовим, які ризикують всім, аби зберегти нашу країну і не дати ворогу зламати нашу націю. Але також це життєствердні та мотивуючі історії про людей, які ніколи не носили військової форми, утім із великим ризиком для себе допомагали Збройним силам боронити кожну вулицю, кожен дім. Сьогодні, на третьому році війни, втоми і невпевненості у завтрашньому дні, ми хочемо повернути глядачеві відчуття сили, нагадати, що наша остаточна перемога - лише питання часу - вона кується щодня. Що ціна цієї перемоги, направду, висока – і тим важливіше кожному не опускати руки - так, як роблять це наші герої», - коментує шеф-редакторка проєкту Ольга Кашпор.


 
Важливою складовою проєкту стане благодійність, адже проєкт «Хоробрі серця» не тільки розповідатиме історії героїчних українців, а і допомагатиме нашим захисникам. 

Нагадаємо, 2014 року проєкт «Хоробрі серця» із ведучим Ахтемом Сеітаблаєвим виходив на телеканалі «1+1» та «2+2».

Новини по темі