"Міняю жінку": як караїмка потрапила у побутове пекло

Міняю жінку
09:30
Будні
Як українка викинула інструменти тата-музиканта
Freepik

Дивіться епізод "Міняю жінку" про те, як караїмка навчила чоловіка цінувати свою дружину.

Поділитися:

З понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна” глядачі можуть переглянути улюблене реаліті-шоу Міняю жінку. У 1 випуску 11 сезону відбувся насичений обмін родин із села Новоглиняне та міста Мелітополь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як ромська родина змогла ввести в оману всю знімальну групу: "Міняю жінку"

У селі Новоглиняне, що на Кіровоградщині, живе велика родина Віктора, Катерини та їх трьох синів — Богдана, Давида, Рустама. Пара миттєво закохалася та одружилася вже за 2 тижні після знайомства. Вітя та Катя — працьовита сільська сім'я з великим господарством та чималою кількістю роботи. Проте не все ідеально: чоловік часто гуляє, а в компанії друзів навіть забуває про дітей. Жінка понад все хоче, щоб тато більше приділяв уваги родині та покинув згубні звички.

Мелітопольська родина Олени та Юрія є інтернаціональною. Жінка походить з давнього тюркського народу караїмів, а чоловік — болгарин. Разом пара розвиває свої культури у місцевому Будинку культури в караїмському та болгарському ансамблях. Попри більше аніж 10 років шлюбу, подружжя не втратило теплих почуттів та всіляко проводять свій час разом. Вони ділять усі обов'язки вдома та разом виховують донечку Аміну. Олена прагне нового досвіду, а також хоче показати свою культуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеканал ТЕТ назвав дату прем’єри нового сезону реаліті-шоу “Моя суперродина”

Олена та Катерина у процесі обміну неодмінно побачать прогалини у власних сімейних стосунках, а їх чоловіки змінять ставлення до своїх других половинок. Яке надважливе рішення прийме одна з родин після проєкту?

Дивіться реаліті-шоу "Міняю жінку" з понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна”.

 

 

Новини по темі