5 атмосферних закладів Києва з терасою на даху

Ресторани Києва з терасою на даху
Фото: katie.one

Насолоджуємось теплом осені на київських дахах.

Поділитися:

Весна дарує нам можливість насолодитися теплим свіжим повітрям. Чому б не зробити це на терасі, облаштованій на даху ресторації?

Зараз гарний час для романтичних побачень, душевних зустрічей із рідними та друзями, смакувань улюбленими стравами і напоями та милувань київськими красотами.

КУХМЕЙСТЕР

вул. Єлизавети Чавдар, 36

Ресторація Кухмейстер не так давно прийняла своїх перших гостей. Заклад чудово підходить для сімейних вечерь та побачень. Вмостившись на зеленій терасі, що облаштована на третьому поверсі закладу, зможете скуштувати відомі страви в сучасних інтерпретаціях.

Фото: @kuhmejster

ФУД-КОРТ У ТРЦ GULLIVER

Спортивна площа, 1a

Обравши страви, що представлені в меню закладів фуд-корту в ТРЦ Gulliver, прямуйте на відкриту терасу, смакуйте, вдихайте свіже повітря та насолоджуйтесь краєвидами Києва. І не скупіться поділитися смачненьким із голубами, які захочуть «підсісти» за ваш столик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де нагодують туриста: 5 найцікавіших ресторанів Одеси

SOЛOD enjoy-bar

пр-т. Павла Тичини, 1в

Щоб потрапити на терасу закладу, потрібно здійнятися на третій поверх ТРЦ Silver Breeze. Тільки уявіть: ви насолоджуєтесь смачною стравою або п’єте ароматний напій та споглядаєте на Дніпро. До того ж тут є танцювальний майданчик!

До слова, у меню закладу представлені бургери, суші, м’ясні, рибні страви, салати та десерти.

Фото: @solod.enjoy.bar

АТМОСФЕРА

вул. Пушкінська, 5-7/29

Гарний, АТМОСФЕРНИЙ, заклад для побачень та зустрічей із друзями. Ресторація розміщена на даху готелю Прем’єр Палас. Звідси «пишеться» красивий київський пейзаж, а меню спокушає стравами європейської та середземноморської кухонь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 найкращих ресторанів Львова, до яких хочеться повернутися

Фото: cf.ua

PAPAFETA

пр-т Лобановського, 56/21А

Сімейний ресторан на Солом’янці познайомить вас із грецькою кухнею, зокрема потішить палких прихильників фети. Заклад із терасою розміщений на 11-поверсі бізнес-центру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де поснідати у Львові: 4 ресторани, які працюють з самого ранку + 1 цілодобовий

Фото: cf.ua

Новини по темі