5 сексуальних образів найкрасивішої жінки світу

5 сексуальних образів найкрасивішої жінки світу Белли Хадід | Зірковий стиль | 1+1
Фото: Getty Images

Чиста спокуса.

Поділитися:

Днями світ облетіла новина про те, що відомий британський пластичний хірург Джуліан Де Сільва склав топ-10 красунь з «еталонними» рисами обличчя. Очолила рейтинг відома модель Белла Хадід.

Та навряд чи такий результат надто здивував шанувальників зірки, адже красою Белли не захоплюється лише неуважний. Тож редакція 1plus1.ua вирішила пригадати найсексуальніші образи, якими світ дивувала молодша із сестер Хадід.

#1 Нью-Йорк, 2018 рік

Для чергової вечірки від Victoria's Secret молодша із сестер Хадід вподобала «голу» сріблясту сукню з екстремальним декольте. Яскравим акцентом цього спокусливого аутфіту стали масивні сережки смарагдового кольору.

#2 Нью-Йорк, 2018 рік

Для урочистого заходу ICONS By Carine Roitfeld, яке традиційно влаштовує модне видання Harper's BAZAAR, зірка обрала надвідвертий комбінезон нюдового відтінку. Чудовим доповненням образу стали прозорі туфлі на підборах та масивні браслети з блискучим камінням.

#3 Нью-Йорк, 2017 рік

У напівпрозорому комбінезоні від Alexander Wang красуня відвідала одну з найвідоміших модних подій Нью-Йорка Met Gala. Цікаво, що заради своєрідного ефекту «другої шкіри» вбрання буквально зшили до купи прямо на тілі моделі.

#4 Париж, 2016 рік

На вечірку після завершення шоу Victoria’s Secret Белла прибула у напівпрозорій сукні від Julien Macdonald. Витончене вбрання вигідно підкреслило й без того розкішну фігуру красуні. Гармонійно влилися в образ ніжні босоніжки від Jimmy Choo.

#5 Канни, 2016 рік

На червоній доріжці 69-го Каннського кінофестивалю перед показом стрічки The Unknown Girl Белла сяяла у спокусливій червоній сукні від Alexandre Vauthier. Надніжне шовкове вбрання з довгим шлейфом 19-річна красуня доповнила чорними босоніжками, а в прикрасах вирішила дотримуватися мінімалізму.

Більше розкішних зіркових образів побачиш за посиланнями:

1. Найспокусливіші образи Джей Ло, які доводять — вона божественна 

2. ТОП-10 найсексуальніших образів Ніколь Кідман на червоних доріжках

3. Total black: 5 ідеальних чорних суконь голлівудських зірок

4. ТОП-7 вишуканих весільних суконь, у яких сяяли зіркові наречені

5. 6 розкішних суконь Сандри Буллок, про які мріє кожна

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі