ТОП-10 найсексуальніших образів Ніколь Кідман на червоних доріжках

Найкращі образи Ніколь Кідман - голлівудські зірки - 1+1
gettyimages.com

Пригадуємо найкращі луки улюбленої акторки.

Поділитися:

Її стилем та красою захоплюються мільйони! Сьогодні, 20 червня, святкує свій 52-й день народження одна з найпопулярніших акторок сучасності Ніколь Кідман. З нагоди свята 1plus1.ua пропонує пригадати найсексуальніші образи зірки на червоних доріжках. 

Під руку з екс-чоловіком Томом Крузом Ніколь Кідман прибула на 72-у церемонію нагородження кінопремії «Оскар» 2000 року. Тоді їх вважали однією з найкрасивіших пар Голлівуду. 

Це вбрання особливе для Ніколь. В елегантній чорній сукні асиметричного крою акторка отримала «Оскар» за найкращу жіночу роль. 

Ніколь Кідман відвідала 76-ту щорічну церемонію нагородження «Оскар» 29 лютого 2004 року в Голлівуді. Зірка вбралася у витончену світло-блакитну шовкову сукню бренду Chanel. 

Кідман у розкішній червоній сукні Balenciaga позувала для фотографів на 79-й церемонії нагородження кінопремії «Оскар» 2007 року.

Акторка позує на червоній доріжці перед початком благодійної акції «Ніч із зірками» 20 травня 2010 року в Гонконзі. На ній - маленька чорна сукня з бретельками й відвертим декольте. 

Ніколь та Кіт відвідали бал у Grand Hyatt Melbourne 13 червня 2014 року в Мельбурні, Австралія. Зірка у прямому сенсі сяяла на червоній доріжці. На ній - тендітна пудрова сукня Prada, прикрашена дорогоцінним камінням. 

2017-го красуня з’явилася на червоній доріжці Screen Actors Guild Awards в незвичайні сукні Gucci. Вбрання повністю вкрите смарагдовими паєтками й прикрашене зображеннями папуг. 

На церемонії «Оскар-2018» Ніколь Кідман вразила публіку корсетною синьою сукнею Armani Prive з великим бантом спереду. 

Зірка на церемонії вручення нагород Critics Choice Awards 2018. Ніколь та її колег у серіалі Велика маленька брехня нагородили аж чотирма статуетками. Для важливої події акторка вбралася у напівпрозору мереживну сукню Valentino. Рожевий так їй до лиця!

На 54-й церемонії Country Music Awards 2019 у Лас-Вегасі Кідман підтримала чоловіка Кіта Урбана, який отримав звання «Артиста року». Для події зірка обрала дивовижну сукню з рукавами-метеликами від Christopher Kan, що ідеально підкреслила її витончену фігуру. 

Дізнайся більше про зіркову історію Ніколь Кідман у відео: 

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 

1. Сексуальна Ніколь Кідман замилувала поцілунком з чоловіком (фото)

2. Том Круз заборонив Ніколь Кідман з'являтися на весіллі їхнього спільного сина

3. Ніколь Кідман кардинально змінила зачіску (фото)

Фото: gettyimages.com

Новини по темі