ТОП-7 вишуканих весільних суконь, у яких сяяли зіркові наречені

7 вишуканих весільних суконь, у яких сяяли зіркові наречені | Весілля | 1+1
Фото: @theroyalfamily

Ти скажеш «так», побачивши ці натхненні образи!

Поділитися:

Сучасним нареченим не доводиться обмежувати себе у виборі весільного образу. Вбрання, зачіска, макіяж – усе це тепер не піддається чітким правилам, натомість дівчата вільні експериментувати з фасонами та навіть із кольорами.

Попри таку свободу вибору, фаворитом зіркових красунь залишається класичний крій весільної сукні: у цей особливий день кожна з них мріє стати принцесою. За останні роки знамениті наречені йшли під вінець у неймовірно вишуканих та романтичних образах – і ми не можемо не поділитися ними з тобою.

1. «Революційно проста» сукня Меган Маркл

Британські монархи звикли обирати помпезні весільні вбрання, тимчасом як сукня Меган Маркл виявилася напрочуд скромною: класичного крою, без жодних прикрас та з довгим рукавом – хоча весілля відбулося у травні. Натомість майбутня герцогиня зробила ставку на фату: розкішний шлейф довжиною 5 метрів слідував за нареченою сходами каплиці. Шовковими нитками мастрині вручну розшивали фату квітами, що символізують країни Співдружності націй та рідний штат Меган.

Простий, на перший погляд, образ Меган обійшовся королівській родині майже у 400 тисяч доларів. Автором сукні стала дизайнерка Givenchy Клер Вейт Келлер.

Фото: GettyImages

2. Розкішні весільні образи Пріянки Чопри

Весілля співака Ніка Джонаса та індійської красуні Пріянки Чопри стало подією світового масштабу – святкували його аж на двох континентах. До вівтаря зіркова наречена йшла у напівпрозорій сукні від Ralph Lauren, розшитій мереживом та перлинами, а голову Пріянки прикрасила фата довжиною понад 20 метрів.

Фото: @priyankachopra

Для другого дня церемонії акторка обрала яскраво-червону сукню в індійському стилі від місцевого дому моди Sabyasachi Mukherji. Вбрання було прикрашене безліччю дорогоцінних каменів та вишуканою французькою вишивкою.

Фото: @priyankachopra

3. Сукня принцеси для Софі Тернер

Брат Ніка Джо Джонас одружився із зіркою «Гри престолів» Софі Тернер, відсвяткувавши скромне весілля з найріднішими. Та пізніше молодята влаштували помпезну церемонію, для якої Софі обрала розкішну білу сукню. Її прикрасили численні камені, намистини та витончене мереживо. Автором вбрання став креативний директор Louis Vuitton Ніколя Геск’єр, а працювали над ним 10 вишивальниць упродовж 350 годин.

Фото: @sophiet

Фото: @nicolasghesquiere

4. Сексапільна сукня Тіни Кунакі

22-річна дружина актора Венсана Касселя Тіна Кунакі підкреслила весільною сукнею все найкраще. Юна модель обрала вбрання від Vera Wang з відвертим декольте та пишною спідницею, що зробила акцент на стрункій талії.

Фото: @tinakunakey

5. Романтичний образ Гвінет Пелтроу

Минулої осені акторка Гвінет Пелтроу та її обранець продюсер Бред Фелчак влаштували затишне святкування на честь свого весілля. Для церемонії голлівудська красуня обрала ніжну сукню від Valentino, вкриту романтичним мереживом.

Фото: @gwynethpaltrow

6. Елегантна сукня Даніелли Тарантіно

У листопаді світ облетіла безпрецедентна новина: завзятий холостяк і режисер Квентін Тарантіно одружився зі співачкою Даніеллою Пік, на 20 років молодшою від нього. Щаслива наречена віддала перевагу простоті й вишуканості. Атласну сукню для співачки пошила ізраїльська дизайнерка Дана Харел.

Фото: @danahareldesign

Фото: @daniellapick

7. Вишукане вбрання з аплікацією для Кейлі Куоко

Зірка серіалу «Теорія великого вибуху» Кейлі Куоко рік тому вдруге вийшла заміж. Ексклюзивну весільну сукню для нареченої підготував бренд Reem Acra. Її шили з тонкого шовкового шифону, а потім вручну прикрашали квітковими аплікаціями та вишивкою. Красу для Кейлі створювали 10 вишивальниць упродовж 400 годин.

Фото: @mrtankcook

Фото: @kaleycuoco

Як обрати найстильнішу весільну сукню цього сезону – радить модний експерт «Сніданку з 1+1» Андре Тан:

Про всі актуальні весільні тренди читай за посиланнями:

1. 20 ідей весільного макіяжу, які перетворять тебе на голлівудську зірку

2. 10 весільних зачісок, на які тебе надихнуть голлівудські зірки

3. Зіркові весільні сукні, якими нас встиг потішити 2019-й

4. Ти точно не наречена? Що не можна вдягати на весілля гостям

5. 10 ідей весільного манікюру, який пасуватиме до твоєї обручки

Новини по темі