Як правильно обрати та розмістити ліжко за фен-шуй: 7 порад від майстра Давида Векуа

Як поставити та обрати ліжко за фен-шуєм
Freepik

У "Сніданку. Вихідний" майстер фен-шуй Давид Векуа поділився порадами, як поставити ліжко в спальні.

Поділитися:

Важливою частиною кожного дому є ліжко, адже в ньому кожна людина проводить значну частину свого життя. Його якість впливає не лише на комфорт, а й на енергію в домі. Майстер фен-шуй Давид Векуа у «Сніданку. Вихідний», що виходить у вихідні з 07:00 до 09:30 в ефірі телеканалу "1+1 Україна", телеканалу ТЕТ та на YouTube, розповів про правила вибору та розташування ліжка в оселі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як краще розставити рослини по дому за принципами фен-шуй

Чому важливо правильно обрати ліжко за фен-шуй

Експерт розповідає, що в горизонтальному положенні людська свідомість заглиблюється. Коли людина лягає спати, її енергетичний контур замикається на контурі землі. Коли ж особа встає, то свідомість відкривається. Тому важливо забезпечити цей час відпочинку правильною енергією.

Як обрати та де поставити ліжко за фен-шуй

1. Найкращі ліжка мають правильну прямокутну чи квадратну форму. Популярні зараз круглі дизайни містять енергію постійного руху, а також не сприяють сталим сімейним відносинам.

2. Обирайте масивне міцне ліжко зі спинкою

3. Матеріали мають бути натуральними, а кольори — приглушеними.

4. Висота ліжка повинна бути не нижче рівня колін. 

5. Розташовувати найкраще головою до глухої стіни, щоб за сплячою людиною не було вікон та будь-якого руху. Майстер фен-шуй також не радить робити будь-який декор на такій стіні.

6. Не спіть головою до проходу чи до вікна

7. У ліжко не варто працювати та сваритися у ліжку, адже тоді відпочинок в такому місці не буде комфортним.

«Сніданок. Вихідний»  — інформаційно-розважальний проєкт на 1+1 Україна. Починай кожні вихідні з улюбленими ведучими, які допоможуть тобі спланувати незабутній вікенд, розкажуть про культурні новинки, цікаві події для всієї сім’ї ще й підкажуть корисні лайфхаки. 

Дивіться "Сніданок з 1+1" щодня з 07:00 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна, телеканалу ТЕТ та на YouTube, а також "Сніданок. Вихідний" у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.