Благодійна справа «Твоя мрія» збільшила кількість подарунків

Благодійна справа Твоя мрія: правила та повний перелік подарунків для учасників

У благодійній ініціативі «Твоя мрія» оновили правила та оголосили всі подарунки та сюрпризи для учасників. Що учасники мають шанс виграти?

Поділитися:

«Твій день» продовжує розповідати про благодійну ініціативу «Твоя мрія», головна мета якої – придбати обладнання для відділення акушерської кардіології в Національному інституті серцево-судинної хірургії імені Амосова і допомогти мамам і немовлятам з вадами серця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Популярні блогери поділилися своїми мріями та закликали доєднатися до благодійної справи «Твій день. Твоя мрія»

Отже, на сьогодні завдяки внескам благодійників вже вдалося зібрати 3 114 934 гривні. Ведучий шоу «Твій день» Влад Яма біля червоної машинки, головного призу для учасників «Твоєї мрії», сказав:

«На вулиці досить прохолодно, але на серці тепло. Бо я згадую про те обладнання, яке вже куплено для Інституту Амосова».

Твоя мрія

«Твоя мрія» триватиме до 15 грудня. Сьогодні у «Твоєму дні» розповіли про оновлені правила участі, а також про доповнений перелік призів, які розіграють серед учасників цієї благодійної справи. З оновленими правилами участі у «Твоїй мрії» можна ознайомитися за посиланням. 

Подарунки, які будуть розіграні серед учасників благодійної справи «Твоя мрія»

Відтепер всі учасники благодійної справи мають шанс отримати, окрім новенької італійської Машинки, ще й такі цінні подарунки:

►Подарунок від партнера «Твоєї мрії» банку Credit Agricole Bank: один із трьох сертифікатів для розміщення депозиту на суму 50 тисяч гривень кожен та строком на три місяці.

Твоя мрія

►Подарунок від партнера «Твоєї мрії» компанії «Біг Медіа»: 2 борди – для двох переможців. Ви зможете розмістити туди привітання для ваших рідних або рекламу своїх ідей. Величезна листівка!  

Твоя мрія

►Подарунки від партнера «Твоєї мрії» мережі магазинів «Епіцентр»: посудомийна машина, пральна машина, холодильник від бренду Whirlpool.

►Подарунок від «Твого дня»: «Твій день» також не лишить учасників без подарунків. Ви отримаєте шанс побачити, як створюється шоу: покажемо залаштунки, познайомимося, зробимо фото на згадку (переможець зможе завітати з родиною).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історія порятунку маленького життя завдяки проєкту «Твоя мрія»: жінка з вадою серця безпечно народила первістка у відділенні акушерської кардіології Інституту Амосова

Нагадуємо, «Твоя мрія» триває до 15 грудня включно, а вже 17 грудня, у п’ятницю, у прямому ефірі шоу «Твій День» ми проведемо розіграш і назвемо всіх переможців. За прозорістю розіграшу будуть стежити фахівці з британської компанії Baker Tilly, що входить у ТОП-10 аудиторських компаній світу.

Детальніше про те, які подарунки зможуть отримати учасники благодійної справи "Твоя мрія", дивіться тут: