Суддя «Танців з зірками» Влад Яма: «Цей сезон буде максимально бальним, і мені це подобається. Повернутися в бік бального танцю – це гарна ідея»

Танці з зірками
Влад Яма розповів про свої очікування від нового сезону Танців з зірками

Суддя «Танців з зірками» Влад Яма відвідав презентацію нового сезону шоу та розповів, чого очікує від проєкту цього року.

Поділитися:

Хореограф і танцівник, суддя шоу «Танці з зірками» Влад Яма з дружиною Ліланою та сином Леоном вчора відвідав презентацію нового сезону цього проєкту. Він поділився враженням від підготовки шоу та розповів про власні очікування від нього.

Влад Яма

Влад Яма зізнався:

Я не беру участі у створенні номерів, моя робота – оцінювати танці учасників. Проте я знаю, що цього року креативні продюсери вирішили зробити цей сезон максимально бальним. Мені це подобається, повернутися в бік бального танцю – це гарна ідея. З цього в нашій країні і починався проєкт «Танці з зірками».

Як ведучий шоу «Твій день» Влад Яма вже встиг особисто познайомитися з багатьма учасниками цього сезону «Танців з зірками». Він говорить, що тепла розмова за обідом у «Твоєму дні» – це прекрасна можливість для глядачів краще познайомитися з тими, за кого вони будуть вже скоро голосувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-10 цікавих фактів про Влада Яму, суддю шоу «Танці з зірками»: про брата, дружину та булінг в школі

Щодо себе Влад Яма говорить:

Особисте знайомство з учасниками – це лише пів кроку, щоб дізнатися щось про них: про їхню мету на проєкті, мотивацію, про те, як проходять тренування. І це жодним чином не впливає на суддівство.

Дивіться, як Влад Яма опановує майстерність телеведучого у шоу «Твій день»:

Прем’єра нового сезону «Танців з зірками» відбудеться вже 5 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1. 

Продаж квитків на ефіри та генеральні репетиції вже стартував. Щоб придбати квиток, натискайте на зображення.

Новини по темі