День родини 2023: привітання та листівки до свята

День родини 2023 в Україні: привітання та листівки
freepik.com

Вітання до Дня родини у віршах, прозі та картинках.

Поділитися:

8 липня, в Україні відзначають День родини. Це відносно молоде свято і відзначається в нашій країні з 2012 року. Відповідний Указ Президента України № 1209/2011 "Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят" був підписаний 30 грудня 2011 року. Святкування Дня родини має щорічний характер, тобто дата є незмінною.

День родини в Україні

8 липня відзначається православне свято – День Петра і Февронії. Їх здавна вважають покровителями родини та шлюбу. Це свято, по суті, було українським прототипом Дня закоханих, оскільки саме шлюб Петра і Февронії взято за канонічний зразок християнського подружжя.

День родини 2023: вітання у віршах

►Дорогоцінна наша родина —
Немає миліше вас на світі:
Ти — кохана дружина
І рідні наші діти!
І сьогодні, в міжнародний день родини,
Я вас ніжно вітаю,
Всім бажаю довгих років,
Міцно-міцно обіймаю!

►Сім’я – це майбутнє, це дуже важливо,
Це той осередок, де щастя й тепло.
Сім’я – це любов, мир і діточки-диво,
Найкраще усе, що на серце лягло.
Це ласка, турбота, довіра, повага,
Терпіння, взаємність і щирі серця.
В сімейнім житті є своя перевага,
Бо тут зрозуміють усе до кінця

►Коріння прадідів, а ми – рясні гілки.
Родинне дерево на світі лиш одно.
В житті любові сіяла зерно.
На щедрій ниві колос дозріва.
Тепло родинне сповнене добром.
Родина і батьки – святі слова.

З днем родини: привітання у прозі

►Зичу незмінної злагоди, спільних моментів щастя і пізнання нових горизонтів разом. Нехай кожен день принесе вам нові досягнення й радісні зустрічі. Будьте незламними, як залізобетонна опора, і м'якими, як ласкаві обійми рідних сердець!

►Вітаю вас, моя родино! Ви – велика радість, бо ви – родина! Нехай ваші серця будуть наповнені любов'ю, взаєморозумінням і повагою одне до одного. Бажаю вам незабутніх моментів спільного щастя і відчуття, що ви завжди разом, навіть у найважчі миті життя. Ви – моя сім'я, і я вас безмежно кохаю!

►Вітаю з Днем Родини! Це чудовий день, коли ми святкуємо найважливіше у нашому житті - родинні зв'язки. Родина - це велике джерело любові, підтримки і згуртованості. Вона є нашим опорою, коли ми потребуємо підтримки, і нашою найбільшою радістю, коли ми ділимося щасливими моментами.

►Нехай цей день принесе вам багато радості, затишку і щирої теплоти у колі вашої родини. Сподіваюся, ви проведете час разом, насолоджуючи близькість один до одного і творячи незабутні спогади. Бажаю вашій родині міцного здоров'я, злагоди, взаєморозуміння та любові.

►Нехай ваша родина буде щасливою, щедрою на доброту і здатною подолати будь-які труднощі. Вітаю вас з Днем Родини і бажаю, щоб він був наповнений тільки найкращими моментами та добробуту.

День родини в Україні 2023: листівки до свята

з днем родини 2023Фото: Pexels/Pixabay

з днем родини 1+1Фото: Freepik

з днем родини 1+1Фото: Freepik

з днем родини 1+1Фото: Freepik

Новини по темі