Джамала з чоловіком демонструють ніжність на нових романтичних фото

Джамала з чоловіком демонструють ніжність на нових романтичних фото | 1+1
Фото: Арсен Бахталієв

Які ж вони милі!

Поділитися:

Екс-тренерка «Голосу країни» та «Голосу. Діти», співачка Джамала окрім чуттєвих композицій зворушує й особистими світлинами. Днями у своєму Instagram вона опублікувала добірку романтичних фото з коханим Бекіром, який на вісім років молодший від неї. На знімках чоловік ніжно обіймає артистку, вони тримаються за руки та пронизують одне одного закоханими поглядами.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Jamala (@jamalajaaa)

Цікаво, що перший крок до спілкування з майбутнім чоловіком зробила саме артистка, адже він захопив її одразу. Проте шлях до щасливого подружнього життя . Наразі Бекір – головна підтримка зірки. Джамала світиться від щастя та закликає всіх триматися разом, кохати одне одного та зігрівати теплом цієї холодної зими:

«Попереду ще декілька місяців зими й холодів, які потрібно пережити. Зараз потрібно все доробити, завершити справи на роботі, договорити, завезти, купити...  Важко з цим впоратися одному! Добре, що разом! Бажаю всім дружно пережити, допомогти, підставити плече, подати руку, поцілувати, обійняти, сказати вчасно потрібне слово. Тримаймося разом!»

Фото: Арсен Бахталієв

Нагадаємо, що нещодавно зірка  з чоловіком Бекіром та сином Еміром-Рахманом.

Читай інші новини про зірку:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі