Справжня бунтарка: Джамала приміряла образ Аріани Ґранде

Справжня бунтарка: Джамала приміряла образ Аріани Ґранде | Зірковий стиль | 1+1
Фото: instagram/jamalajaaa

Зірка здивувала новорічним образом.

Поділитися:

Українська співачка Джамала полюбляє експериментувати зі стилем. Вона часто публікує у своєму Instagram світлини з  або , які хочеться повторити. Зірка теж із нетерпінням чекає на зимові свята і запропонувала оригінальний варіант луку на костюмовану вечірку. Готова повторити? 

Джа надихнулася стилем популярної співачки Аріани Ґранде. На ній – спокусливе чорне боді, рожева спідниця міні та вкорочена куртка. Доповнили образ сережки у формі зірок, трендові ланцюжки на шиї, макіяж із блискітками і фірмова зачіска Ґранде – високий хвіст. 

Фото: instagram/jamalajaaa

Цікаво, що Джамала обрала всі речі з комісійних магазинів. Селебріті зауважила, що виступає «за» свідоме споживання: 

«Багато разів чула і читала коментарі: «Звісно, зіркам легко красиво і оригінально одягатися, у них же купа грошей!». Готова спростувати цю заяву. Зараз період новорічних вечірок, в магазинах ажіотаж, піддавшись якому ви купуєте речі, які одягнете максимум один раз. Тобто ви витрачаєте гроші і накопичуєте одяг, який мертво лежить у шафах роками.

Цьогоріч вирішила потішити вас чимось незвичайним і для запису новорічного привітання обрала образ Аріани Ґранде. Попросила стиліста скласти для мене лук, але з умовою, що всі речі повинні бути з секондхенда або комісійних магазинів. Я за свідоме споживання! Не хочу, щоб наша Земля перетворилася на звалище. 

Сподіваюся, мій досвід надихне вас! Мені здається, зараз мода настільки толерантна – секонд чи відомий бренд – не має значення. Головне, щоб ви почувалися зіркою вечора! Не соромтеся одягатися в комісійних магазинах, дарувати свої речі друзям і тим, кому вони ще знадобляться. Зараз у тренді бути вдячним за все, що у тебе є!»
.

Нагадуємо, нещодавно Джамала і alyona alyona випустили спільний трек. Читай подробиці

Відомо також, що ці двоє – близькі подруги. Як alyona alyona виховує сина Джа – Еміра-Рахмана – дізнавайся у відео: 

Ще кілька новин про артистку: 

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі