Як Ірина Білик пережила розлучення (ексклюзивно розказала Наталії Могилевській у "Світському житті")

Поп-діва української сцени Ірина Білик поділилась відвертими особистими переживаннями у програмі "Світське життя" на 1+1.

Поділитися:

У програмі "Світське життя" зірки спробували себе у ролі ведучої Катерини Осадчої, щоб розпитати у колег подробиці особистого життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖКатя Осадча у студії шоу «Твій день»: про форму після пологів та сімейні стосунки, а також про новий ефірний час «Світського життя»

Однією з тих, хто не побоявся поставити сміливі запитанням стала Наталія Могилевська, яка взяла інтерв'ю у Ірини Білик. Говорили про зустріч з Софією Ротару та її секрет стрункості, а також про особисте життя Ірини Білик.

Навесні співачка Ірина Білик заявила, що розлучається з Асланом Ахмадовим, від якого має сина Табріза. Могилевська запитала колегу, як вона пережила розлучення:

Це в мене вже 4 чи 5 розлучення, я не рахую (сміється). Я завжди розходжуся на тому етапі, коли ми ще залишаємося друзями, коли ще не встигли посваритися сильно. Аслан приїздив на розлучення до мене Київ та зняв мені новий кліп, в дуєті з новим молодим співаком. 

Нещодавно Дмитро Коляденко, з яким у співачки були стосунки з 2003 по 2006 рік, відзначив свій день народження.

Перед цим знаменитий хореограф зізнався, що його найбільша мрія зустріти новий рік свого життя з обома дружинами: із Оленою Коляденко, і з Іриною Білик. Чи це втілилося в життя — поцікавилася Могилевська.

Я в той день мала концерт: він зустрів його (день народження) з сином і з першою дружиною. А з коханою дружиною (показує на себе) він зустрівся вже через два тижні. Ми вітали його вже в мене вдома, я йому подарувала шикарні парфуми. А також вазу для квітів. 

За словами Білик Коляденко попросив кришталеву вазу, таку як колись колекціонували наші бабусі і тепер щотижня присилає співачці фото квітів у цій вазі, які дарують йому прихильниці.

Нагадаємо, що в цьому сезоні шоу "Маскарад" Ірина Білик увійшли до складу зіркової команди, яка буде відгадувати зірку, що ховається у костюмі героя. Новий сезон шоу "Маскарад" вже з 18 вересня о 20:20 на телеканалі 1+1.

Дивись відео про кризу у стосунках Арсена Мірзояна та Тоні Матвієнко: