«Йду на дно», – Христина Соловій заспівала Вакарчуку на день народження і розповіла, чому не привітала свого продюсера з народженням сина

Співачка Христина Соловій розповіла у «Світському житті», чому заспівала Святославу Вакарчуку «Йду на дно» та чи привітала вона його з народженням сина.

Поділитися:

Учасниця «Голосу країни», співачка Христина Соловій, продюсером якої є Святослав Вакарчук, розповіла «Світському життю» подробиці їхнього спілкування. На запитання Каті Осадчої, які пісні з репертуару «Океану Ельзи» вона виконувала, зізналася:

Мені дуже подобається «Йду на дно». І я мала необережність записати кавер на цю пісню на День народження Святослава і привітати його цією піснею. Потім зрозуміла, що це було дуже недоречно. Просто це дійсно моя улюблена пісня.

День народження у Святослава Вакарчука 14 травня, але лише вчора на YouTube каналі «Світське життя» з’явилося відео, у якому Христина поділилася неочікуваним вибором пісня для іменинника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Святослав Вакарчук розлучився з дружиною після 20 років шлюбу: фото однієї з найзакритіших пар українського шоубізу

Дивіться, як Христина Соловій зізналася, про яку мріє роль у кіно:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Святослав Вакарчук вперше став татом, у нього народився син. З приводу цієї події Христина Соловій говорить Каті Осадчій:

Мені так соромно, але я ще не привітала Святослава, хоча ми декілька разів бачилися після цього. Просто я дізналася про подію трішечки раніше, ніж це офіційно стало відомо, і намагалася приховати, що я це знаю. Потім же говорити привітання вже якось не пасувало.

Дивіться, як Святослав Вакарчук вперше став батьком, а Катерина Осадча відмовилася від декрету. Зіркові новини:

ФОТО: соцмережі зірок