Святослав Вакарчук розлучився з дружиною після 20 років шлюбу: фото однієї з найзакритіших пар українського шоубізу

Святослав Вакарчук розлучився з дружиною після 20 років шлюбу: фото однієї з найзакритіших пар українського шоубізу
viva.ua

Святослав Вакарчук сам повідомив у соцмережах про розрив шлюбу зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою.

Поділитися:

Співак та тренер шоу "Голос країни" 46-річний Святослав Вакарчук написав 12 червня на своїй сторінці в Instagram:

Сталося так, що після більш ніж 20 років щасливого і насиченого радістю життя, наші з Лялею дороги розійшлись.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Очі на мокрому місці: Вакарчук зворушливо розповів про свої почуття до дружини

Вакарчук розлученняфото: 24tv.ua

Причини розлучення вокаліст не озвучує. Втім Святослав Вакарчук зазначив, що завжди був та буде з колишньою дружиною близькими людьми та попросив не задавати зайвих питань:

Ляля і я завжди були, є і будемо близькими людьми. Я безмежно вдячний їй за понад двадцять років, що ми пройшли разом. (…) Цим вичерпним постом я повідомив все, що вважав вартим уваги. З поваги до мого та Ляліного особистого простору, просив би утриматись від всіх додаткових запитань та дискусій з цього приводу. Сподіваюсь на ваше розумінню і такт.

Святослав Вакарчук: дружина, історія знайомства

Святослав познайомився з Лялею в 90-ті роки, коли гурт «Океан Ельзи» отримував першу хвилю популярності. Тоді колектив переїхав із Львова до Києва і запросив в команду Лялю як іміджмейкера. Фонарьова закінчила лондонську школу стилістів Toni & Guy і два роки пропрацювала у Великобританії. Очевидці стверджують, що серце Вакарчука було підкорене з першого погляду.

Вакарчук дружина історія знайомства

З Лялею Фонарьовою Святослав Вакарчук прожив більш ніж 20 років. Відомо, що дружині співак неодноразово присвячував свої пісні, і навіть Ляля знялася в кліпі гурту "Океан Ельзи" на пісню "Холодно".

Вакарчук розлучивсяФото: ivona.bigmir.net

Пара офіційно уклала шлюб через 15 років спільного життя. Закрита весільна церемонія відбулася в 2015 році. Святослав Вакарчук ніколи не афішував подробиць свого особистого життя. Про весілля стало відомо завдяки музикантам, що вітали колегу в соцмережах.

вакарчук розлученняфото:karavan.ua

Разом з дружиною Вакарчук виховував Діану — доньку Лялі, яку вона народила від львівського бізнесмена Володимира Тарасюка.В одному з інтерв'ю Вакарчук зазначив, що Діана йому як рідна і розказав, що сім'я завжди збирається на 1 вересня — традицію започаткували після того, як Діана пішла в школу.

Вакарчук діти фото:соцмережі

Святослав Вакарчук: діти

Спільних дітей у співака з Лялею Фонарьовою не було, що артист коментував завжди як «мабуть, не час». Діана, дочка Лялі, яку подружжя виховувало разом, закінчила гімназію імені Лесі Українки №117, а згодом отримала вищу освіту в Київському інституті міжнародних відносин (КІМО).

В 2016 році Діана поїхала на навчання до Англії, вступивши в престижний Ноттінгемський університет на спеціальність International Fashion Management (Міжнародний менеджмент у модній індустрії).

Новини по темі