Коли настане 2024 рік за східним календарем і які особливості він принесе

Коли настане рік Зеленого Дерев’яного Дракона за східним календарем
Unsplash

Чого очікувати в новому 2024 році за східним гороскопом?

Поділитися:

2024 не за горами, а східний гороскоп прогнозує великі зміни та новини в наступному році. Цей період обіцяє не лише визначальні події, але й можливості для нових досягнень та викликів. Чого очікувати в новому 2024 році?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яку вдачу мають іменинники листопада

Коли настане 2024 рік за східним календарем

У китайській традиції новий рік відзначають не в ніч з 31 грудня на 1 січня, а у лютому, за місячним календарем. Рік Зеленого Дерев'яного Дракона згідно з східним гороскопом почнеться 10 лютого 2024 року і завершиться 28 січня 2025 року. 

Місяць

Які особливості року Зеленого Дерев'яного Дракону

Величний та мудрий Дракон є найсильнішим символом східної астрології. Фахівці зазначають, що 2024 може принести низку труднощів, та для цілеспрямованих успішних людей вони не стануть вирішальними, а лише допоможуть стати сильнішими. Благородна істота не любить неохайних безвідповідальних осіб, тож варто попрацювати над своїм ставленням до життя. Загалом рік має бути продуктивним та світлим — про це свідчать символічний колір та стихія 2024. Зелений свідчить про щастя та енергію, а в поєднанні з деревом це може означати нові починання та прогрес.

Дракон

Фото: Unsplash.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День ангела у листопаді 2023: календар іменин та кого будемо вітати

Які люди народжуються у рік Дракону

Роки знаку Дракону:

  • 1952
  • 1964
  • 1976
  • 1988
  • 2000
  • 2012
  • 2024

Горді, благородні, сміливі, інноваційні та рішучі — так можна описати тих, символічною твариною кого є легендарний Дракон. Такі люди не люблять коритися правилам та вміють знаходити неординарні вирішення складних ситуацій. Вони волелюбні та часом зарозумілі, проте щедрість та безстрашність приваблюють до них усіх інших.

У рік Дракону народилася українська ведуча Марічка Падалко.

Марічка Падалко

Як вирішувати конфлікти за фен-шуй, дивіться:

Дивіться "Сніданок з 1+1" по будням з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна, телеканалу ТЕТ та на YouTube, а також "Сніданок. Вихідний" у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі