Маскарад на 1+1: до шоу доєдналися божевільний Капелюшник та гламурна Лялька

Дивіться вже у суботу о 20:20 на телеканалі 1+1 шоу Маскарад

Вже у суботу о 20:20 на телеканалі 1+1 покажуть новий епізод головного суботнього шоу країни, в якому зіркові команди розгадують фантастичних персонажів, а найбільш обговорювані особистості країни демонструють свої таланти у казкових образах.

Поділитися:

Суботнього вечора до вже улюблених всією країною героїв доєднаються два нових персонажа. На сцену вийде божевільний Капелюшник. Він покаже театралізований номер з яскравими фокусами та змусить зіркові команди по-справжньому здивуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артем Пивоваров розповів про участь у шоу «Маскарад» і назвав своїх фаворитів на «Танцях з зірками»

Маскарад

За легендою шоу, Капелюшник – це ексцентричний майстер своєї справи. Він любить творити, фантазувати, але разом з цим він трохи сором’язливий геній. Шляхетний герой не боїться труднощів та небезпеки, він готовий прийти на допомогу будь-коли. Образ героя складається з великої кількості яскравих деталей, які вміє поєднувати тільки він. Одразу два капелюхи неонових відтінків, біло-червоний піджак у клітинку, салатові брюки та яскравий макіяж робить його вигляд незабутнім та заряджає всіх оточуючих на гарний настрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Мама – мій найкращий друг», – Дмитро Дікусар ексклюзивно для «ЖВЛ» розповів про стосунки з мамою та про те, чого шукає у своїй майбутній обраниці

Хто саме ховається у образі шаленого Капелюшника, стане відомо під час майбутніх ефірів шоу «Маскарад» на 1+1.

Також на сцену головного суботнього шоу вийде гламурна Лялечка, яка продемонструє пластичність свого тіла. Суперзірка разом з подругами покаже запальний танець та розповість про своє закордонне минуле.

Маскарад

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники «Танців з зірками» станцюють під головні хіти гурту «Океан Ельзи»

За легендою шоу, Лялька – найпопулярніший персонаж серед молоді. Вона — ніби найпопулярніша старшокласниця у школі, на яку всі хочуть бути схожими: дівчатка мріють з нею дружити, а хлопці всієї планети закохані в неї до нестями. Образ гламурної дівчинки складається з модної багатошарової сукні рожевого кольору і блискучих рожевих легінсів. Високі підбори підкреслюють тоненькі ніжки героїні, а голова Ляльки обладнана спеціальними аніматроніками, які дозволять кліпати очима.

Маскарад

Не пройде вечір і без традиційного Ліпсінк батлу. Зіркові команди перевтіляться на гурт Maneskin, який в цьому році отримав шалену популярність через перемогу на Євробаченні.

Як це буде, дивіться вже у суботу о 20:20.

Нагадаємо, наразі рахунок у шоу 50:40 на користь команди Ігоря Ласточкіна.

Яких героїв команди відкриють на цьому тижні та хто з команд отримає перемогу у цьому епізоді, дивіться вже у суботу о 20:20 на телеканалі 1+1.