Меган Маркл та принц Гаррі світяться щастям на не публікованому весільному фото

Меган Маркл та принц Гаррі випромінюють щастя на не публікованих весільних фото | 1+1
Фото: Getty Images

Напрочуд гармонійна пара.

Поділитися:

У середу, 27 листопада, Меган Маркл та принц Гаррі відзначали річницю заручин. У цей день два роки тому вони оголосили світові про своє майбутнє весілля, і відтоді здолали разом чимало труднощів.

Так, на честь романтичної дати у своєму Instagram герцоги Сассекські поділилися не публікованим досі весільним знімком. І одного погляду на світлину достатньо, аби зрозуміти – то був один з найщасливіших днів їхнього життя. Гортай фото!

Знімки публікації розміщені у хронологічному порядку. Так, перший був зроблений у день оголошення про заручини, другий – у день весілля, а третій – через два дні після народження первістка Арчі.

До слова, для освідчення Меган Гаррі обрав напрочуд символічну каблучку. Річ у тім, що перстень – прикрашений двома діамантами з особистої колекції його матері принцес Діани та одним з Ботсвани – африканської країни, куди 2016-го закохані вирушили у першу спільну подорож.

Фото: Getty Images

Нагадаємо, нещодавно герцоги Сассекські розпочали судову війну з британськими медіа. І вони мали на те вдосталь причин. Усі подробиці дізнаєшся у відео:

Інші цікаві матеріали про Меган Маркл та принца Гаррі читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі