Принц Гаррі оберігає Меган Маркл від долі принцеси Діани

Принц Гаррі оберігає Меган Маркл від долі принцеси Діани | Королівська родина | 1+1
Фото: Getty Images

«Я втратив матір, а тепер жертвою стала моя дружина».

Поділитися:

Шанувальники британської королівської родини звикли бачити герцога та герцогиню Сассекських доброзичливими та привітними. Однак навіть їм нарешті увірвався терпець. Так, світ сколихнула новина про те, що принц Гаррі подав до суду на один з британських таблоїдів.

Фото: Getty Images

Річ у тім, що видання Mail on Sunday опублікувало фрагменти приватного листа Меган до її батька Томаса Маркла. Ба більше, за словами Гаррі, редактори таблоїда вирізали деякі фрагменти послання чим відчутно спотворили увесь його зміст.

Тож невдовзі після інциденту герцог зробив офіційну заяву.

У зверненні до громадськості Гаррі пояснив, що за останній рік Маркл перетворилася на чергову жертву жорстокої медійної кампанії.

І хоча ми вдавали байдужість, я не можу описати, якого болю нам завдала ця ситуація, – наголосив спадкоємець британської корони.

Тож подружжя вирішило не зволікати з реакцією на безсоромні дії Mail on Sunday. За їх словами, нарешті настала мить, коли єдиним правильним рішенням буде дати відсіч.

«Мій найбільший страх, що історія повториться. Я бачив, що сталося з близькою мені людиною, чий публічний образ медіа перетворили на бездушну ляльку. Я втратив матір, а тепер спостерігаю, як моя дружина стає жертвою нечесних ігор», – такими словами герцог Сассекський завершив своє послання.

Справу розглядатиме Високий суд Англії та Уельсу.

Більше новин про Меган Маркл та принца Гаррі читай тут:

1. Чому Меган Маркл вийшла у світ без обручки

2. Меган Маркл похизувалася схудлою фігурою в комбінезоні

3. Син Меган Маркл вражає схожістю зі своїм татом (фотодоказ)

4. Солодкий цьом Меган Маркл і принца Гаррі замилував мережу (фото)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі