Молода дівчина Ді Капріо показала, як носити total беж (фото)

Молода дівчина Леонардо Ді Капріо показала, як носити total беж | Зірковий стиль | 1+1
Фото: Getty Images

Новий образ Каміли Морроне для затишної і стильної осені.

Поділитися:

Про роман 45-річного голлівудського актора Леонардо Ді Капріо та його обраниці, 22-річної моделі Каміли Морроне почали писати всі таблоїди ще під час Каннського кінофестивалю. Тоді закохані насолоджувалися компанією одне одного, прогулюючись вулицею. Згодом їх бачили у Нью-Йорку, на пляжі в Малібу та на прогулянці на велосипедах

Поки що пара не здійснила офіційного виходу у світ, але це не заважає Камілі хизуватися ідеальною фігурою в елегантних вбраннях на світських заходах. Нагадуємо, днями модель з’явилася у білій сукні зі шлейфом на вечірці. Та не менш цікаво, як Морроне вдягається у повсякденні. Сьогодні обговоримо саме такий лук. 

Нині кохана Ді Капріо активно дає інтерв'ю й бере участь у заходах із нагоди прем'єри стрічки «Міккі та ведмідь» за її участі. На одній із таких подій папараці й «спіймали» новоспечену акторку у свої об'єктиви. Каміла надала перевагу бездоганному бежевому total look від бренду Маx Мarа з водолазкою, спідницею і затишним пальто. Красуня доповнила осінній образ шкіряними чоботами-трубами і сумкою в тон вбранню. Як тобі лук зірки? 

Фото: instagram/camilamorrone

Нагадуємо, кілька місяців тому Каміла Морроне страждала від цькування хейтерів. Що трапилося — дивись у відео: 

Більше новин про дівчину відомого актора читай далі: 

1. Зрозуміло, чому Ді Капріо закохався: Дівчина актора знялась у стильній фотосесії

2. Дівчина Леонардо Ді Капріо прокоментувала різницю у віці з актором

3. Знову без коханого: Дівчина Леонардо Ді Капріо у відвертому образі на світському заході

 

Новини по темі