Очікується туман, на дорогах - місцями ожеледиця: Укргідрометцентр попередив про небезпечні метеорологічні явища

Прогноз погоди в Україні на 13 грудня: очікується туман, на дорогах місцями ожеледиця
freepik.com

Укргідрометцентр попередив про небезпечні метеорологічні явища 13 грудня 13 грудня.

Поділитися:

Український Гідрометцентр попереджає про небезпечні метеорологічні явища по Києву та області. До кінця доби 13 грудня утримається туман, видимість 200-500 м. Рівень небезпечності - жовтий. Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масштабний збій у роботі "Київстар": коли відновлять зв'язок та інтернет

Прогноз погоди в Україні на день 13 грудня

У західних областях дощ (в Карпатах мокрий сніг), у східних областях невеликий сніг; на решті території без істотних опадів.
Вранці у більшості областей туман, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура 1-6° тепла, у східних областях від 4° морозу до 1° тепла, на Закарпатті та півдні країни 5-10° тепла.

У столиці вночі та вранці 13 грудня очікується туман, видимість 200-500 м, на дорогах місцями ожеледиця. 

Місто закликає водіїв бути уважними за кермом і при наближенні до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ знижувати швидкість до мінімуму. 

Пішоходів – переходити дорогу лише у визначених місцях на дозволений сигнал світлофора. А у темний час доби носити на одязі світловідбивні елементи – флікери.

14 грудня в Україні мокрий сніг та дощ, місцями (крім південної частини) ожеледь та налипання мокрого снігу; в Україні, крім західних областей, окремі пориви вітру 15-20 м/с.

15 грудня у південній частині та східних областях опади переважно у вигляді дощу, на решті території без істотних опадів. Температура вночі та вдень від 4° морозу до 4° тепла, на Закарпатті та півдні країни вночі 0-5° тепла, вдень 5-10° тепла.

Наслідки нічної атаки на Київ: пряме включення Олени Квітки з місця падіння уламків. Дивіться  у "Сніданку з 1+1", який виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube:

Новини по темі