«Одруження наосліп» на «1+1»: психолог проекту Ірина Кириченко розповіла, як побороти страх близьких стосунків

Коли вийде друга серія шоу Одруження наосліп дивитися онлайн

Сьогодні о 20:20 на телеканалі «1+1» покажуть другий епізод сьомого сезону романтичного реаліті-шоу про стосунки «Одруження наосліп»

Поділитися:

На шоу «Одруження наосліп» експерти проекту, телеведучий Даніель Салем і психолог Ірина Кириченко, допомагають знайти свою любов холостякам і холостячкам, які побудували успішну кар'єру, але на жаль, так і не змогли знайти особистого щастя.

Героєм другого епізоду став чоловік-модель зі світовою популярністю Андрій Мурашкін. Рекламні ролики з Андрієм транслюються більше ніж в 37 країнах світу. Його нареченою стала «Місіс світу» і лікар-косметолог Вікторія Шкільнюк, яка виховує 16-річного сина.

Недовіра, ревнощі, страх близьких стосунків та знайомство з батьками – все це чекає на героїв другого епізоду шоу «Одруження наосліп».

«Страх близьких стосунків (емоційно-відкритих)  розповсюджена проблема, і багато людей уникають їх, навіть не усвідомлюючи цього. На це є багато причин, наприклад негативний досвід в минулому, пов‘язаний з ситуаціями з дитинства, з батьками, з першим коханням, або дуже сильним почуттям, яке не було взаємним, а тільки приносило біль і розчарування. Людина починає чинити супротив близьким стосункам, а коли все ж таки любов з’являється, вона відчуває неймовірну тривогу і хоче скоріше втекти, аби вирівняти свій стан», - говорить експерт проекту, психолог Ірина Кириченко. Якщо ви зіткнулися з цими ознаками в поведінці коханої людини, важливо не дорікати та не давати приводів для втечі. Потрібен час, щоб ваш партнер усвідомив, що загрози для нього немає. Покажіть йому, що таке тактильність та ніжність. Обіймайтеся, тримайте коханого за руку, та  проявляйте любов усіма доступними способами. Не треба намагатися змінити людину. Важливо показати їй, як буває добре в близьких стосунках, щоб у партнера з’явилася мотивація змінити ставлення до близькості, і тоді вогонь розтопить лід».

Що робити та як допомогти коханій людині, якщо помітив вищеперелічені ознаки, дивіться вже 4 червня о 20:20 на телеканалі «1+1».

Нагадаємо, «Одруження наосліп» виходить в ефірі телеканалу вже 6 років поспіль і є власною розробкою телеканалу. У 2012 році проект став переможцем пітчингу ідей, організатором якого була група «1+1 медіа», а в 2013, на C21 / FRAPA Format Award в Каннах, формат увійшов в топ-5 кращих форматів року.