«Одруження наосліп» на «1+1»: В'ячеслав Узелков вперше після розлучення покаже нову наречену

Нова наречена В'ячеслава Узелкова: новий сезон  «Одруження наосліп» на «1+1»

4 червня о 20:20 на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра сьомого сезону романтичного реаліті-шоу під назвою «Одруження наосліп». Ведучі проекту Даніель Салем і Ірина Кириченко допомагатимуть успішним холостякам і холостячкам знайти свою любов.

Поділитися:

Героєм першого випуску «Одруження наосліп» стане боксер і телеведучий В'ячеслав Узелков, який після гучного розлучення хоче знайти справжню любов. Вперше за всі сезони шоу експерти об'єднали в пару вже знайомих людей, але для молодят це стане справжнім сюрпризом. Обраницею спортсмена стане фітнес-мама Юлія Черницька. Жінка виховує чотирьох дітей від першого шлюбу. Старшій донці 13 років, середній — 8 років і двійнятам — 5 років.

Я 22 роки був у шлюбі. Моя колишня дружина була для мене справжньою мрією. Я кричав на весь світ, що я її люблю. Розлучення мені далося дуже складно, - сказав про колишню дружину В'ячеслав Узелков. - Я мрію, що моя нова дружина буде стрункою, спортивною, цікавою блондинкою. Я знаю одну таку жінку. Її звати Юля. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нейропсихолог Дмитро Вакуленко про найпопулярнішу іграшку літа: яка користь для дітей від Сімл-Дімпл та Поп-Іт

Тренер Юлія Чернецька більш відома у країні як фітнес-мама. Жінка шукає справжнього чоловіка, в якого зможе закохатися до безтями.

Мій колишній чоловік дозволяв собі спілкування з іншими жінками. Я дуже вірна і не розумію, за що мені таке випробування. Після розлучення я ні з ким не мала стосунків. Мені складно закохатися. Сподіваюся, що «Одруження наосліп» допоможе мені знайти щастя.

Чи залишаться молодята разом та яку сенсаційну заяву зробить В’ячеслав Узелков, дивіться вже 4 червня о 20:20 на телеканалі «1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеканал «1+1» покаже новий комедійний серіал «Будинок Бобринських»

Нагадаємо, «Одруження наосліп» виходить в ефірі телеканалу вже 6 років поспіль і є власною розробкою телеканалу. У 2012 році проект став переможцем пітчингу ідей, організатором якого була група «1+1 медіа», а в 2013, на C21 / FRAPA Format Award в Каннах, формат увійшов в топ-5 кращих форматів року.

одруження наосліп