Переможниця «Танців з зірками» Ілона Гвоздьова розповіла, як в Італії готувала борщ та чому вирішила повернутися в Україну (відверта розмова у «Сніданок. Вихідний»)

Переможниця «Танців з зірками» Ілона Гвоздьова про перебування з дітьми в Італії та про річницю з чоловіком (ексклюзивно у «Сніданок. Вихідний»)
Instagram/ilonagvozdeva

Танцівниця Ілона Гвоздьова розповіла, як декілька місяців жила в Італії з дітьми та чому наважилася повернутися в Україну.

Поділитися:

Переможниця «Танців з зірками» 2018 року в парі з гумористом Ігорем Ласточкіним танцівниця Ілона Гвоздьова у студії "Сніданок. Вихідний" розповіла про те, як тікала з дітьми від війни в Італію та чому наважилася на повернення в Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможець «Танців з зірками» Артур Логай розповів про спільну з дружиною волонтерську діяльність (ексклюзивно у «Сніданок. Вихідний»)

У березні, через війну і ризики, які вона несе для цивільного населення, Ілона разом з донькою Валерією і сином Домініком поїхала до Італії, де декілька місяців жила в сім'ї небайдужих людей. Про цей досвід танцівниця розповідає:

"Ми знайшли сім'ю, в якій прожили понад 2 місяці. Господиня цього дому викладає танці, зумбу, і я щодня з нею танцювала. Я їм дуже вдячна, бо вони дуже добрі люди, щиро полюбили наших дітей, говорили, щоб ми залишалися. У них діти живуть далеко, онуків вони рідко бачать, тому до нас прикипіли".

Проте Ілона каже, що жодної секунди не сумнівалася, що повернеться додому. Дуже сумувала за чоловіком Іваном, рідною оселею, за Україною. Навіть речі не розбирала, бо була готова їхати назад щохвилини. І як тільки чоловік сказав, що вже можна повертатися, одразу поїхала додому. Але родині, яка їх гостинно прийняла у такі важкі часи, Гвоздьова дуже вдячна. Каже, в побуті з ними не було жодних проблем, Ілона з дітьм ласували італійськими стравами, а сама ж танцівниця готувала господарям український борщ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренерка «Голосу країни» DOROFEEVA взяла участь у нагородженні маленьких українських героїв та поділилася щемливою історією 7-річного Єгора

Ілона Гвоздьова завітала до "Сніданок. Вихідний" в день річниці весілля зі своїм чоловіком Іваном.

Про стосунки з коханим розказує:

"Кризові моменти у нас, звісно, були, але якщо є кохання, можна пережити все".

Переможниця "Танців з зірками" зізналася, що чоловік запропонував їй повінчатися, і вона дуже чекає цього особливого для них дня. А поки пара займається вихованням дітей, відновленням будинку батьків, який дуже пошкодив російський снаряд, та будує власний омріяний будинок. Ілона Гвоздьова каже:

"Така зайнятість тримає нас в тонусі, відволікає від поганих новин".

Дивіться розмову з переможницею "Танців з зірками" Ілоною Гвоздьовою у "Сніданок. Вихідний":