Переможець «Танців з зірками» Артур Логай розповів про спільну з дружиною волонтерську діяльність (ексклюзивно у «Сніданок. Вихідний»)

Артур Логай з дружиною Євгенією займаються волонтерством: подробиці у "Сніданок. Вихідний"
Instagram/logai.arthur

Актор Артур Логай розповів, чим зараз займається та що допомагає йому подолати емоційне напруження.

Поділитися:

Зірка серіалів "Моя улюблена Страшко" та "Дім Бобринських", переможець "Танців з зірками" Артур Логай разом з дружиною Євгенією завітали до "Сніданок. Вихідний" і розповіли, чим займаються під час війни та як допомагають армії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фіналіст шоу «Танці з зірками», актор Костянтин Войтенко проти 10-річної чемпіонки з шашок Лєри: хто виграв у благодійній партії

З початку повномасштабної війни росії проти України Артур та Женя волонтерять, збирають гроші на авто та високотехнологічні гаджети для ЗСУ.

Нещодавно пара брала участь у благодійній ярмарці, на якій актори продавали свої речі, а зібрані кошти також пішли на потреби ЗСУ. Там Женя, крім усього іншого, продавала і свої картини, адже дружина Артура Логая художниця.

Артур та Женя зізнаються, що впоратися з негативною енергією зараз буває дуже важко. Тож щоб вивільниться від неї Женя рятується, малюючи картини, а Артур почав займатися боксом. Переможець "Танців з зірками" зізнається, що спорт йому дуже допомагає у стресових ситуаціях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вийти на Майдані Незалежності та заспівати з усіма артистами»: ексклюзивно у «Сніданку з 1+1» NK розповіла про свою найзаповітнішу мрію та чому доєдналась до флешмобу #sitlikeagirl

Пара вже 4 роки разом, виховують спільного сина Лева. Кажуть, що звикли все долати разом, адже лише родина є найвищою цінністю.

Атур Логай окрім акторських та танцювальних здібностей володіє ще й непересічними вокальними вміннями. Один із своїх каверів він присвятив нашим захисникам, які зараз в полоні:

"Тисячі Захисників України зараз у полоні. Ми маємо пам‘ятати. І робити, що можемо для їхнього звільнення. Дай Боже, щоб їхні родини зустріли їх вдома живими".