Що подарувати чоловікам на день народження: 7 оригінальних ідей

Подарунки на день народження для чоловіка: 7 ідей
Freepik

Які можна зробити унікальні подарунки на день народження для чоловіка?

Поділитися:

День народження чоловіка вже зовсім скоро, а ви досі ламаєте голову над подарунком? Ми готові вам допомогти! Пропонуємо розглянути 7 оригінальних ідей подарунка, серед яких ви точно знайдете щось ідеальне саме для вашої близької людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Днем народження, мамо: ідеї для цікавих подарунків та привітань матері

1. Персоналізований аромат

Замовте аромат, створений спеціально для вашого чоловіка. Зокрема, деякі компанії надають послуги створення унікальних ароматів на основі індивідуальних уподобань та асоціацій. Цей подарунок щоденно буде нагадувати отримувачу про вас та вашу увагу. 

Парфуми

2. Екстремальний подарунок

Запропонуйте чоловіку новий вид вражень, такий як банджі-джампінг, атракціони з окулярами VR, гра в пейнтбол тощо. Святковий заряд адреналіну — чудовий спосіб провести день народження. 

Банджі-джампінг

3. Візит квест-кімнати

Чудовий спосіб отримати новий досвід та провести час разом. Такий вид розваг може і нерви полоскотати, і мозок напружити. Організуйте компанію друзів та разом рушайте розв'язувати найзаплутаніші таємниці.

Квест

4. Кулінарний майстерклас

Попри поширені стереотипи, багато чоловіків полюбляють готувати. Допоможіть близькій людині розвинути цю навичку та навчитися готувати щось вишукане. Вам теж буде приємно — хто ж ще буде дегустувати кулінарні шедеври іменинника?

Кулінарія

5. Квитки на концерт улюбленого виконавця чи театральну виставу

Подаруйте можливість відвідати концерт улюбленого музиканта або гурту. Це стане приємним сюрпризом для любителя музики. Похід в театр також стане цікавим та корисним способом провести дозвілля.

Концерт

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Список справ, які потрібно встигнути зробити до Нового року

6. Сертифікат на масаж

Будь-яка доросла людина точно оцінить такий подарунок, адже релаксовий масаж — це просто необхідність, щоб відпочити від навантаженого темпу життя. Чоловік зможе розслабитися і ментально, і фізично.

Масаж

7. Подарунок з улюбленого фільму або серіалу

Якщо чоловік є фанатом популярних франшиз чи коміксів, легко можна обрати щось пов'язане з цим. На сучасному ринку є вдосталь тематичних футболок, фігурок, брелоків, книг тощо. 

Комікси

Фото: Unsplash

А як правильно обрати парфуми для себе та близької людини, дивіться у "Сніданку. Вихідний", що виходить на вихідних з 7:00 до 9:30 на 1+1 Україна та YouTube:

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Новини по темі