Так ви ще не готували: 5 оригінальних рецептів популярних страв у "Сніданку з 1+1" та "Сніданку. Вихідний"

Незвичайні прості страви: 5 рецептів
Freepik

Ці унікальні варіації звичних страв здивують вашу родину.

Поділитися:

Домашнє меню з часом здається одноманітним, а улюблені звичні страви можуть швидко набриднути. Пропонуємо добірку унікальних рецептів популярних страв, якими поділилися у “Сніданку з 1+1”, що виходить щодня з 7:00 до 9:30 в ефірі телеканалу “1+1 Україна”, та "Сніданку. Вихідний", що виходить у вихідні з 07:00 до 09:30 в ефірі телеканалу "1+1 Україна", телеканалу ТЕТ та на YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 корисних страв, які не нашкодять фігурі

1. Борщ з вишень

Без борщу не може жодна українська родина, та якщо традиційний варіант з буряком вже приївся, можна додати до страви вишень!

борщ

Фото: Freepik.com

2. Відривні пиріжки

Урізноманітни звичні пиріжки можна новим способом приготування. Експериментуйте з начинкою та зробіть поїдання випічки справжньою лотереєю, щоб ніхто не знав, з чим саме зараз покуштує пиріжок.

тісто

Фото: Freepik.com

3. Спагеті з кабачків

Така паста стане гарним варіантом для вегетаріанців, дітей та тих, хто стежить за фігурою. Спагеті з кабачків корисніші, аніж звична лапша з муки, та не менш смачні.

спагеті

Фото: Freepik.com

4. Кальмари з сосисок

Потенційно нова улюблена страва ваших дітей. По суті, це звична сосиска в тісті, та з невеликим презентаційним експериментом вона точно здивує дітлахів та дорослих.

сосиска

Фото: Freepik.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страви, які варто спробувати цієї осені: ТОП-5 рецептів ведучої "Сніданку. Вихідний" Валентини Хамайко

5. Подвійна каша

Усі знають про користь круп, та не завжди вдається приготувати їх смачно. Експеримент з гречкою та пшоном допоможе зацікавити вашу родину в здоровій їжі, а також порадує смаком.

каша

Фото: Freepik.com

Дивіться "Сніданок з 1+1" з 7:00 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Обговорення "Сніданку з 1+1" в соцмережах:
Instagram
Facebook

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі