Щорічну відзнаку «Варті» вручать волонтерам, яких номінують українці: прийом заявок триває

Триває прийом заявок на щорічну премію волонтерів Варті

1+1 media стане медіапартнером події.

Поділитися:

22 лютого в Києві відбудеться відзначення волонтерів, фондів і громадських організацій. Уже другий рік поспіль проєкт «Варті» відзначає тих, хто найбільше допомагає Україні під час війни. Організатором проєкту є Нова пошта, а 1+1 media стане медіапартнером заходу. 

Ведучі «Сніданку з 1+1» на телеканалі 1+1 Україна Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв уже традиційно проведуть подію, в межах якої буде відзначений 31 номінант. Серед них 12 волонтерів і фондів чи організацій, які українці номінують найбільшу кількість разів у шістьох категоріях: «Креативні комунікації», «Технологічність та диджитальність», «Лідер(-ка) фонду чи організації», «Порятунок та евакуація», «Наймолодший(-ша) волонтер(-ка)», «Найстарший(-ша) волонтер(-ка)». Також будуть відзначені 19 організацій і фондів, обраних за кількістю відправлень із бази даних Гуманітарної Нової пошти.

«Десять років волонтери та фонди підтримують Україну та тих, хто виборює нашу свободу: обробляють сотні запитів, евакуюють людей і тварин, передають усе необхідне як захисникам і захисницям, так і цивільним. Тож і ми маємо постійно підтримувати їх, дякувати та допомагати. Дуже вдячні організаторам за таку важливу подію. Раді бути дотичними», — прокоментували в 1+1 media.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сильніші за стихії": Соломія Вітвіцька та Наталя Нагорна взяли участь у благодійному фотопроєкті й перевтілилися в образи Хурделиці й Буревія

Нагадуємо, що українці можуть самостійно подати на здобуття відзнаки номінантів у шістьох категоріях до 15 лютого включно за посиланням: varti.nova.group.

«За десять років роботи Гуманітарної Нової пошти спільнота незламних — українські фонди, волонтери та громадські організації — відправили через нас майже 4 000 фур по 20 тонн гуманітарних вантажів для 15 000 000 українців. Українські волонтери — це люди потужної дії, які нон-стоп за будь-яких умов закривають запити військових і цивільних про допомогу. Відзнакою “Варті” ми дякуємо їм за силу та стійкість, а також за щоденну титанічну працю. Бо вони того справді варті!», — говорить Інна Поперешнюк, співзасновниця Нової пошти.

Новини по темі