Сприятливі дні для нових справ у травні 2023 року: поради експерта

Коли починати нові справи у травні 2023 — 1+1
freepik.com

Експерт програми "Сніданок. Вихідний" назвав важливі дні у травні.

Поділитися:

Експерт програми "Сніданок. Вихідний", майстер фен-шуй Давид Векуа у своєму Instagram поділився, коли варто розпочинати нові справи у травні:

Травень 2023 року у китайській метафізиці це місяць вогняної змії. Загалом - цей місяць найкращий з тих, що залишилися у цьому році для запуску нового бізнесу чи нової справи. Друга половина року буде менше сприяти новим починанням. Якщо ви думаєте коли? Травень 2023.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Календар сприятливих днів на травень 2023 від майстра фен-шуй Давида Векуа

Період ретроградного Меркурія триватиме до 15 травня. Цей період очищення та позбавлення від зайвого, поламаного та неприємного у житті, це енергетичне оновлення.

11 травня - енергія встановлення нових планів. Добре для оновлення бажань чи планів. Хоч ще йде період ретроградного Меркурія, все одно вже час замислюватись над новими проєкт. Цей день підійде для розробки планів та стратегій на найближчий час.

18 травня - Успішний у сезоні сильний день Вже зараз заплануйте на цей день реєстрацію бізнесу, старт нового проєкту, відкриття магазину чи закладу, в'їзду до нового офісу, влаштування на роботу, проходження співбесіди, подачі документів для отримання дозволів, віз чи ліцензій, налагодження контактів та залучення відвідувачів, покупців, клієнтів. Можна використати для довгострокових справ із багаторічним ефектом.

19 травня - Зірка небесного щастя сприяє всім романтичним і любовним справам. Дуже гарно ходити на побачення, влаштовувати весілля та святкування, дарувати подарунки коханим. Якщо ви у відносинах, то досить сидіти вдома, влаштуйте собі романтичну зустріч. Цілюща енергія цієї зірки згладжує негативні впливи поганих зірок тому підходить для налагодження відносин з тими людьми, з якими відносини не дуже.

30 травня - Ресурсний сильний день Класно відвідувати СПА, робити косметологічні процедури, ходити на масаж, починати приймати вітаміни, поліпшувати своє здоров'я. переїжджати до нового будинку, починати навчання, складати іспити, тому що у цей день підсилений інтелект.

31 травня - Зірка небесного щастя Сприяє весіллям, романтичним зустрічам, урочистим заходам. Цілюща енергія цієї зірки згладжує негативні впливи поганих зірок.

Давид Векуа розвінчує найпоширеніші міфи у фен-шуй, дивіться: