Календар сприятливих днів на травень 2023 від майстра фен-шуй Давида Векуа

Календар сприятливих днів на травень 2023 від експерта — 1+1
Unsplash/rahul-pandit

Про сприятливі дні та дні уваги у травні розказує майстер фен-шуй Давид Векуа.

Поділитися:

Майстер фен-шуй Давид Векуа у студії "Сніданок. Вихідний" розказав про сприятливі дні травня 2023, а також назвав дати, коли можна планувати чи починати щось робити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар на травень 2023: сприятливі та несприятливі дні для справ

Сприятливі дні у травні: календар

6 травня 2023 рокуДень задумів, починається новий шестидесятиденний цикл,  період задумів на наступні два місяці. Діяти рано оскільки триває період ретроградного Меркурія, але можна вже планувати. 
11 травняДень планування та бачення майбутнього. Ми йдемо у минуле з ретроградним Меркурієм і дивимось у майбутнє: передивитись плани, змінити стратегію. 
18 травня фінансово-грошовий день. Дуже хороший день, дає процвітання: реєстрація нового бізнесу, проєкту, відкриття магазину, залучення нових клієнтів, отримання віз, ліцензій, документів, налагодження контактів з потенційними партнерами. 
19 травня зірка небесного щастя: сприятливо для романтичних побачень. 
30 травня сильний ресурсний день, сприятливий для тіла, інтелекту. Добре відвідувати спа, косметологічні процедури, ходити на масаж, починати приймати вітаміни, покращувати своє здоров'я, здавати іспити і тд.
31 травня романтична енергія. Якщо у вас є стосунки, не сидіть вдома, сходіть разом кудись. Ходіть активно на побачення. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на травень 2023 для всіх знаків зодіаку по днях від астролога

Дивіться місячний календар вдалих днів на травень 2023 від майстра фен-шуй Давида Векуа: