Свято напередодні народження дитини: Катя Осадча та Юрій Горбунов влаштували вечірку Baby shower!

Катя Осадча та Юрій Горбунов влаштували вечірку Baby shower!
Соцмережі Катерини Осадчої

Зіркова пара Катерина Осадча та Юрій Горбунов напередодні народження другої спільної дитини влаштували вечірку, куди запросили близьких друзів.

Поділитися:

Сьогодні, напередодні народження другої спільної дитини, зіркове подружжя, ведуча "Світського життя" Катерина Осадча та ведучий "Голосу країни" Юрій Горбунов влаштували вечірку Baby Shower – свято, яке батьки влаштовують, як вітання майбутньої дитини. Це був сюрприз Катерині від чоловіка. Втім, Юрій Горбунов зазначив, що це не Gender party (Гендер вечірка), тож стать дитини залишається невідомою. Ба більше – декор на святі зіркової пари в золотих тонах, тож навіть по оформленню здогадатись неможливо.

ФОТО: соцмережі Катерини Осадчої

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Осадча на останньому місяці вагітності демонструє талію у яскравих купальниках

ФОТО: соцмережі Катерини Осадчої

На вечірці подруги Каті вирішили перевірити прикмету про те, що та, хто надп'є зі стакану вагітної, наступною носитиме дитину під серцем. Жартують: результати будуть не скоро, але їх не приховаєш!

ФОТО: соцмережі Катерини Осадчої

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Катерина Осадча у білій сукні сяяла, мов наречена, на «Вечорі прем'єр»

На вечірці присутні зіркова пара Анастасії Каменських та Потапа, дизайнерка Ольга Слонь на інші. На святі вони плетуть вінки з дрібних квітів, плавають в басейні, а для них співає жива музика.

В Катерини Осадчої незабаром народиться третя дитина. Сина Іллю ведуча народила від першого шлюбу в 2003 році, а в 2017 в неї та Юрія Горбунова народився перший спільний син Іван.

Новини по темі