Телеканал 1+1 оголошує кастинг нового сезону «Голосу країни»

Телеканал 1+1 оголошує кастинг нового сезону «Голосу країни»

Телеканал 1+1 оголошує кастинг нового дванадцятого сезону вокального шоу «Голос країни», де чотири суперзірки-тренери будуть змагатися за потужні голоси учасників.

Поділитися:

Минулого року одинадцятий сезон «Голосу країни» вийшов під назвою «Перезавантаження». Низка оновлень чекає на глядачів і у новому сезоні.

Цього року, окрім традиційного онлайн кастингу, творці шоу «Голос країни-12» вирішили дати можливість глядачам взяти участь у створенні шоу і запропонували кожному стати «Агентом Голосу». Відтепер кожен глядач може надіслати відеозапис співу свого талановитого друга або близької людини. Якщо вокал вразить творців проекту, то співак отримає шанс стати учасником 12 сезону.

«Ми шукаємо справжніх самородків — людей, для яких було створено шоу «Голос країни». Нам потрібні щирі, справжні вокалісти, які в цей нелегкий час можуть змусити повірити країну в те, що дива трапляються. Неважливо, який досвід має талановитий вокаліст, виступав вже на сцені чи вийде на неї вперше — ми дамо шанс та підтримаємо кожного, хто має голос. Ми завжди дослухаємось до наших глядачів, і цього сезону дамо їм унікальну можливість впливати не лише на долю учасників, але й на контент шоу», — прокоментував новий сезон продюсер Big Entertainment Show Володимир Завадюк.

Телеканал 1+1 шукає талановитих співаків у віці від 16 років. А хто стане зірковими тренерами нового сезону «Голосу країни», поки тримається в таємниці.

Щоб взяти участь в кастингу, потрібно:

— заповнити анкету можна на сайті casting.1plus1.ua у розділі «Голос країни»;

— завантажити в будь-яку соц.мережу відео з хештегом #голоскраїни #агентиголосу або надіслати відеозапис на сторінку @goloskrainy_official;

— кращі відео учасників будуть прослухані музичним продюсером проекту Русланом Квінтою, і вокалісти отримають можливість виступити на головній музичній сцені країни.

Додаткову інформацію можна отримати за посиланням: casting.1plus1.ua

Нагадаємо, переможцем 11 сезону шоу «Голос країни» став Cергій Лазановський з Івано-Франківської області. Талановитий співак здобув перемогу у складі команди тренера-дебютанта DOROFEEVA.

Новини по темі