Зірка серіалу «Жіночий лікар» Андрій Ісаєнко розчулився до сліз в ефірі проєкту «Пісня мого життя»

Пісня мого життя
21:00
Щонеділі

Український актор Андрій Ісаєнко розповів болючу історію про смерть друга дитинства в ефірі «Пісні мого життя».

Поділитися:

На телеканалі “1+1 Україна” транслюється перший випуск проєкту  “Пісня мого життя”. Нагадуємо, за правилами проєкту, зіркові учасники та лідери думок загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Про війну варто співати, якщо в піснях є сенс”: військовий Михайло Діанов за лаштунками проєкту “Пісня мого життя” про улюблену музику та власний гурт (ексклюзив)

В ефірі першого випуску учасник проєкту – український актор, зірка «Жіночого лікаря» Андрій Ісаєнко загадав пісню Скрябіна «Старі фотографії» у виконанні учасника «Голосу країни-12» Давида Маскиса:

«У цій пісні багато про дитинство. Круті часи. 15 років тому я переїхав із Запоріжжя у Київ. Але в Запоріжжі у мене був друг, якого теж звали Андрій Ляшенко – Лях. Узагалі нас було четверо – але Андрій був найкращим другом. Ми і в одному класі вчилися, і в одному дворі жили. Через цю дружбу я навіть не одразу переїхав з батьками жити на нову квартиру, а залишився до 15 років із бабусею». 

Почувши пісню Скрябіна, актор зрозумів, що для нього ця композиція асоціюється саме з другом Андрієм, дитинством і безтурботними часами:

«Найяскравіші моменти життя ми провели разом. У 2022 році, коли почалася повномасштабна війна, ми були з театром на гастролях у Ризі. Після свого дня народження Андрій зателефонував мені. Йому тоді виповнилося 36 років. Він сказав, що має з усіма важливими для нього людьми поговорити. Ми тоді години дві розмовляли. Зазвичай ми так довго по телефону не говорили, лише при зустрічі. Через близько два дні мені написав інший друг, що Андрій помер. У нього відірвався тромб». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим особлива “Пісня мого життя”: розповіли герої проєкту MELOVIN, Наталка Денисенко, Ксенія Мішина

Зі сльозами на очах актор пригадав, як о 12 ночі отримав цю страшну звістку. Через гастролі він не міг приїхати у Запоріжжя на похорон, щоб попрощатися.

«Я в Ризі зайшов у магазин в той день – і у когось в телефоні заграла ця пісня (прим. ред - «Старі фотографії»). У мене тоді все всередині перевернулося», - пригадав Андрій Ісаєнко. 

«Напевно, ви тоді подумали, що таким чином друг із вами попрощався», - прокоментувала Катерина Осадча

Дивіться проєкт «Пісня мого життя» щонеділі о 21:00 на «1+1 Україна»!

Новини по темі