Катерина Осадча та Юрій Горбунов поділилися сімейними фото із сином Іваном на "Голосі країни-13"

Голос країни
Катерина Осадча та Юрій Горбунов показали нове фото із сином Іваном

Катерина Осадча та Юрій Горбунов на "Голосі країни-13" разом із сином Іваном — фото.

Поделиться:

У неділю, 29 жовтня, на телеканалі “1+1 Україна” відбувся суперфінал європейського, 13 сезону Голосу країни. Прямий ефір проходив з Варшави за підтримки польського мовника Telewizja Polska (TVP). Незмінними ведучими виступили Юрій Горбунов та Катерина Осадча

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінал “Голосу країни-13” на “1+1 Україна”: переможець Михайло Панчишин присвятив свою перемогу ЗСУ та запланував віддати кубок на благодійність

Весь вечір Катерина та Юрій підтримували учасників та вели прямий ефір. За роботою зіркових мами і тата спостерігав їхній старший син Іван. Подружжя поділилося рідкісними сімейними фото з хлопчиком, зробленими на "Голосі країни-13". 

Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Юрій Горбунов та Катерина Осадча з сином на "Голосі країни-13"

Нагадаємо, за перемогу в суперфіналі “Голосу країни-13” змагалися 8 учасників із різних команд. У останній етап 13 сезону пройшли два вокаліста: військовий тилового забезпечення, 24-річний Юрій Городецький із команди Dorofeeva, а також комісований за станом здоров’я військовий, 25-річний Михайло Панчишин із команди Артема Пивоварова. За результатами глядацького голосування переможцем став Михайло Панчишин з позивним Ptashkin.

Суперфінал “Голосу країни” був благодійним: телеглядачі завдяки своїм смс та “суперголосам” у мобільних застосунках донатили на ініціативу Київстар ТБ для Національного реабілітаційного центру «Незламні», де проходять лікування українські діти, які отримали опіки внаслідок повномасштабного вторгнення. 

Новости по теме