Ексучасник "Голосу країни" KHAYAT презентував хіт, з якого все починалось

Голос країни
KHAYAT випустив оновлений хіт, який виконав під час Голосу країни
Фото: Сергій Андрущенко

Український виконавець KHAYAT презентував оновлену версію народної пісні «В кінці греблі шумлять верби», яку виконав на "Голосі країни".

Поделиться:

Ця пісня стала візитівкою KHAYAT і сценічним дебютом в рамках проєкту "Голос країни".

"Насправді це все заради слухачів. Вони безкомпромісно просили випустити цю пісню протягом пʼяти років і я просто не мав права їм відмовляти. Ця пісня стала моїм квитком до великої сцени тому її особливість для наших зі слухачем відносин неможливо переоцінити", — коментує KHAYAT.

Як і завжди, артист виходить за рамки очікувань і приймає сміливі рішення.

"На «Голосі країни» час обмежений. Все, що я мав — це 00:01:30, в яких треба було максимально розкрити свій потенціал. Цей фрагмент пісні всі й запамʼятали, але я б не зміг просто так взяти та випустити те, що ви вже чули. Нова версія "В кінці греблі шумлять верби" — це по суті моя наочна творча трансформація і для мене досить символічно презентувати її саме зараз", — каже артист.

Ексучасник "Голосу країни" KHAYAT випустив оновлений хіт з Голосу країни

Нагадуємо, що вперше співак виконав пісню "В кінці греблі шумлять верби" на проєкті "Голос країни-9" та став фіналістом проєкту, обравши команду Тіни Кароль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Моя місія ще не завершена": переможець "Голосу країни-13" Михайло Панчишин (Ptashkin) про плани на подальшу творчу кар'єру та враження від фіналу проєкту (ексклюзив)

Новости по теме