Алла Мазур і Наталія Мосейчук закликають допомогти з операцією українському воїну

Алла Мазур і Наталія Мосейчук закликали українців допомогти зібрати кошти на операцію для 25-річного бійця ЗСУ Богдана Панчука

Ведучі 1+1 Алла Мазур і Наталія Мосейчук закликали українців допомогти зібрати кошти на операцію для 25-річного бійця ЗСУ Богдана Панчука.

Поделиться:

Ведуча «Мосейчук +» на «1+1 Україна» Наталія Мосейчук записала емоційне звернення до своїх глядачів і підписників. Інтерв'юерка закликала українців допомогти зібрати кошти  на операцію для 25-річного бійця ЗСУ Богдана Панчука. Історію хлопця Наталія почула від своєї колеги, Алли Мазур, ведучої інформаційно-аналітичної програми «ТСН Тиждень». У свій день народження Алла розповіла про те, що трапилось з Богданом, і лишила реквізити для допомоги. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Життя і здоров'я кожного нашого захисника – безцінні»: Алла Мазур у свій день народження закликала підтримати захисника України

Богдан Панчук

Богдан Панчук

На початку квітня 2023 окупанти важко поранили хлопця в обидві ноги. Щоб дістати Богдана звідти – побратими відбивали його кілька годин. І весь цей час хлопець не здавався – закручував і послаблював турнікет – щоб врятувати ноги. Позаду вже кілька операцій: і в Україні, і в Іспанії. З правою ногою – вже краще, але ліва – під загрозою. Одна з іспанських клінік – береться зробити ще три операції, щоб врятувати й ліву ступню. 

Богдан Панчук

Богдан Панчук

Наталія Мосейчук розповіла, що Богдан – онук її шкільної вчительки з англійської мови, покійної Віри Миколаївни Крилової. 

«Зараз є 3-4 дні на те, щоб іспанські лікарі зробили йому операцію. Операція дуже коштовна – 70 тисяч євро. Я не те що благаю, я молю вас, якщо хто може, 1, 10, 20, 50, 100, 200 гривень, будь ласка, скиньтеся на цю операцію. 

Я не знала і ніколи не бачила цього хлопця, тільки чула про нього від Віри Миколаївни. Вона розповідала, як він ріс без батька, як формувався його непростий характер, яким він був цілеспрямованим і впертим. Його дід і батько – обидва були офіцерами. Тож ця новина абсолютно приголомшила мені і вибила з рівноваги. Я розумію, що це мій обов’язок і борг перед Вірою Миколаївною, адже я багато чим їй завдячую. 

Я зроблю все, що від мене залежить, все, що я можу і не можу, але без вашої допомоги я не впораюся. Я вас дуже прошу, долучіться, будь ласка, до цього збору і давайте допоможемо. Богдану 25 років, він воював за нас усіх, і він хоче повернутися на фронт», – звернулась Наталія Мосейчук.

Наталія Мосейчук

Загалом вдалося зібрати понад 1,5 млн грн, але час підганяє родину. Ліва нога Богдана після поранення у важкому стані. Якщо не зробити операцію найближчим часом, може початися зараження крові. 

«Я вірю: ми зможемо. Бо в наших руках зараз доля молодого хлопця. Який пішов захищати нас, ризикуючи життям.  І знову хоче повернутися на фронт. І нині від наших зусиль,  від нашої згуртованості залежить: залишиться він повноцінно на своїх двох - чи ні. Думка про це не дає мені спати. Дуже хочеться в цих жорстоких перегонах долі - перемогти. Разом з вами. Хто може - підтримайте, будь ласка, цей збір для воїна ЗСУ Богдана Панчука. Дякую наперед - кожному доброму серцю!», – написала Алла Мазур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мені здавалося, що всі проти цієї війни та всі розуміють, хто агресор", - Лайма Вайкуле в інтервʼю “Мосейчук+” про своє ставлення до війни

Реквізити допомоги:
https://send.monobank.ua/jar/4V1yTWspab   

5375 4112 0626 4355 
Отримувач Панчук Богдан Олексійович

Обов’язково вказати призначення платежу: На лікування Panchuk Bohdan Hospital Universitari General de Catalunya

Новости по теме