Євген Хмара у грудні презентує нову програму спільно з оркестром ЗСУ

Євген Хмара спільно з оркестром ЗСУ презентує нову програму

Євген Хмара презентує нову програму інструментальної музики у Києві.

Поделиться:

16 грудня у Києві піаніст-віртуоз і композитор, який став музичною візитівкою України, Євген Хмара презентує нову програму інструментальної музики. Концерт відбудеться в супроводі Симфонічного Оркестру Збройних Сил України під керівництвом Дмитра Антонюка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 50 концертів під час великої війни: Соломія Вітвіцька з українськими артистами дарує позитивні емоції дітям з «Охматдиту»

Понад 40 музикантів зберуться на одній сцені Жовтневого Палацу в Києві, аби українці першими почули музику, створену легендарним композитором під час повномасштабної війни. Музика, що зцілює та надихає на Перемогу — під таким гаслом відбудеться великий концерт у грудні.

«Кожен день ми виборюємо перемогу, піклуємось, творимо та досягаємо. Але ми всі так хочемо затамувати подих і почути музику, що зцілює. Вже декілька місяців спільно з найкращими українськими музикантами ми готуємо нову програму, що допоможе абсолютно по-іншому відчути світ музики», — ділиться піаніст-віртуоз.

Євген Хмара

До медійної підтримки долучилася 1+1 media, аби якомога більше українців дізналися про виняткову подію та змогли долучитися до неї.

«Ми підтримуємо кожну подію Євгена Хмари, адже його музика не просто звучить — вона лунає на весь світ і лікує. Це також про культурну дипломатію, адже на своїх виступах Євген не лише знайомить аудиторію з творчістю, а занурює у важливі контексти великої війни та нашої боротьби»,  — прокоментували в 1+1 media.

Унікальне поєднання музичних інструментів і технік, що руйнують стереотипи та вражають світ — уперше прозвучать в Україні. Зіркові гості, неочікувані колаборації та спеціальний гість — співачка ODARA. Все це побачать першими українські глядачі. Через великий інтерес до події 16 грудня відбудеться одразу два концерти музиканта — о 15:00 та о 19:00 — кожен може обрати зручний для себе час.

Євген Хмара

Євген Хмара — володар статусу Yamaha Artist, який випустив 7 студійних альбомів. Неодноразово презентував Україну у країнах Близького Сходу, Європи та Азії, зокрема мав виступи в Білому Домі (США) та Букінгемському Палаці (Великобританія).

З початку повномасштабного вторгнення піаніст провів більше ніж 200 концертів, під час яких було зібрано кошти для ЗСУ. Крім того, понад рік артист розвиває авторський проєкт музикотерапії для військовослужбовців та їхніх сімей в Україні, що сприяє психоемоційному відновленню.

Придбати квитки на концерт Євгена Хмари 16 грудня в Києві можна за посиланням: https://concert.ua/uk/event/yevgen-hmara.

Новости по теме