Ігор Скрипко освідчився фанатам у коханні українською мовою (ФОТО)

Ігор Скрипко освідчився фанатам у коханні українською мовою (ФОТО)

У Великих Вуйках відбулася довгоочікувана фан-зустріч відданих прихильників серіалу "Останній Москаль" з акторами серіалу

Поделиться:

У Великих Вуйках відбулася довгоочікувана фан-зустріч відданих прихильників серіалу "Останній Москаль" з акторами серіалу Юрієм Горбуновим (дядько Іван) та Ігорем Скрипком (москаль Валера). Аби потрапити на знімальний майданчик "файної патріотичної комедії", прогулятись разом з Ігорем Скрипком Великими Вуйками, а також скуштувати вареників та кремзликів у хаті дядька Івана, усім охочим необхідно було пройти конкурсний відбір, який складався із декількох етапів. Під час першого потрібно було намалювати улюбленого актора чи епізод із серіалу, а потім відповісти на питання вікторини. Після чого 25 щасливчиків отримали унікальний шанс побувати на знімальному майданчику серіалу та поспілкуватися з улюбленими акторами.

"Первая в жизни фан-встреча. Ребята, Вы крутые", - написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук актор Ігор Скрипко. Прогулянка Великими Вуйками у прихильників серіалу розпочалась з центру села, де їх зустрів виконавець головної ролі москаля Валери Ігор Скрипко. Актор привітав фанів та запропонував прогулятись Великими Вуйками. Усі присутні змогли побачити хату Боді, Ксенії, сфотографуватись з акторами, після чого попрямували до хати дядька Івана, де на них чекав актор Юрій Горбунов і смачні українські ласощі.

Фанати привезли у подарунок із собою малюнки та підкову на удачу. "Чудова людина, щира, добра, проста!!! Дякую за зустріч!!! Все було просто шикарно)))" - написала на своїй сторінці в мережі Вконтакте Вікторія Желіба.

Також усі охочі змогли отримати автографи від Ігоря Скрипка та Юрія Горбунова. "Приятный подарок от Игоря Скрипко, который сыграл Валеру в украинском сериале #останніймоскаль. Эдельвейс просто чудесный! Я обязательно сохраню этот автограф, думаю, он мне реально принесет удачу!" - поділилась на своїй сторінці Снежана Педан.

Наостанок Ігор Скрипко зізнався присутнім, серед яких переважно були жінки, що фан-зустріч нагадала йому одну з крайніх сцен першого сезону. "Дорогі дівчата, хочеться подякувати усім, хто приїхав і перефразувавши слова мого героя, сказати, що любити можна футбол чи ковбасу, а я тебе кохаю"- зізнався Ігор Скрипко.

"Какая энергетика, какая искренность, ливень любви и искренности обрушился на нас. @igrskripko спасибо за экскурсию. @ Пирогово", -писали фанати.