"Марсель готувався до цього дня", — Тімур Мірошниченко розповів кумедну історію про ранок із сином

Тімур Мірошниченко розвеселив історією про ранок з сином
instagram/timur.miroshnychenko

Ведучий телевізійних проєктів Тімур Мірошниченко розвеселив підписників історією про ранок, який він провів з сином Марсом.

Поделиться:

Як розповів ведучий ЖВЛ Тімур Мірошниченко у своєму Instagram, його дружина Інна поїхала на зйомки з самого ранку, дорогою завезла Мію з Марко в садок. Він мав вільний ранок, тому залишився з Марселем удвох. Наступні дві години були для тата сповнені пригод:

"Я його погодував і зайнявся своїм сніданком. Поки готував собі яєчню, Марс тишком-нишком украв одне яйце. За декілька хвилин уся кімната була рівненько вимазана. Ок, прибираємо. Поки відмивав кімнату, Марсель у Мії в кімнаті розбив музичну іграшку. Уся кімната в дрібних гострих пластикових скалках, жирній рідині та власне цих сніжинках".

Не встиг Тімур Мірошниченко прибрати кімнату, як Марсель зняв підгузок і "наклав" на ліжко телеведучого та його дружини.

"Наразі все прибрано, а я вже їду на роботу. Такий от ранок тата з сином. І от, увага, питання: це він не хоче зі мною залишатися вдвох чи навпаки хоче частіше?", – написав Мірошниченко.

Тімур Мірошниченко з сином Марселем

Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тімур Мірошниченко: про плани на день народження, секрети батьківства та роботу ведучого (ексклюзив)

Новости по теме