Прем'єра шоу "Битва салонів" 16 березня

Прем'єра шоу "Битва салонів" 16 березня

З понеділка 16 березня і по будням о 15:45 на "1+1" стартує нове реаліті-шоу "Битва салонів". 

Поделиться:

З понеділка 16 березня і по будням о 15:45 на "1+1" стартує нове реаліті-шоу "Битва салонів".

Цього прем'єрного тижня "Битва салонів" краси спалахне в столиці, на Вінничині та в Одесі. Конкуренти зроблять все заради перемоги.

У запеклій боротьбі довговолосу білявку підстрижуть та перефарбують, тендітній дівчині пустять кров, гарячого турка обмажуть шоколадом, бридливу красуню обгорнуть салом, а вишукану жінку ледь не позбавлять волосся!

Хто з салонів працює без ліцензій? Хто ризикує життям клієнтів, ігноруючи стерильність, а хто готовий на все, аби вдовольнити відвідувача? Дивіться з понеділка по п'ятницю о 15:45 на "1+1". Б'юті індустрія вже ніколи не буде такою, як раніше.

Нагадаємо, в шоу "Битва салонів" салони краси змагаються у кваліфікації майстрів, оригінальності послуг та адекватності цін. Оцінювати якість сервісу будуть самі учасники битви. Попереду на них чекає три дні. Кожного дня – новий салон. Процедуру вибирає представник салону, а клієнт не може від неї відмовитися. В кінці дня клієнти описують свої враження про процедури і залишають суму на свій розсуд. Перемагає салон, прайсові ціни якого будуть максимально збігатися з сумами, залишеними клієнтами-конкурентами.