Романтичне побачення чи сімейний вечір: 3 фільми на будь-який смак, які покажуть на "1+1 Україна"

Які фільми подивитися на вихідних: добірка кіно на "1+1 Україна".

Поделиться:

Щотижня на "1+1 Україна" показують фільми на будь-який смак. Пропонуємо дізнатися, які фільми можна буде подивитися цими вихідними, 2 та 3 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що означає переслідування уві сні: розгадка кошмарів у серіалі "Ловець снів"

Що подивитися разом із сім'єю

Дулітл (2020)

Доктор Джон Дулітл (Роберт Дауні молодший) усамітнено живе за високими стінами свого розкішного маєтку в Англії 19-го століття. Його єдиною компанією є безліч екзотичних тварин, з якими він спілкується щодня. Та коли молода королева Вікторія тяжко захворіла, ексцентричний лікар разом зі своїми пухнастими друзями вирушає в епічну пригоду на міфічний острів, щоб знайти ліки.

Де та коли дивитися: субота 2 березня о 22:35 на "1+1 Україна".

Дулітл

Фото: кадр з фільму "Дулітл"

Фільм з непередбачуваним сюжетом

"Кримінальне чтиво" (1994)

Вінсент Вега (Джон Траволта) і Джулс Віннфілд (Семюел Л. Джексон) — наймані вбивці, схильні до філософських дискусій. У цьому надсучасному, багатоплановому кримінальному фільмі їхні історії переплітаються з історіями їхнього боса, гангстера Марселуса Воллеса (Вінг Реймс), його дружини-акторки Мії (Ума Турман), боксера Бутча Куліджа (Брюс Вілліс), майстра-наладчика Вінстона Вулфа (Гарві Кейтель) та нервової пари озброєних грабіжників — "Гарбуза" (Тім Рот) і "Зайки" (Аманда Пламмер). Чорна комедія з неординарним сюжетом — ідеальний варіант для перегляду на вихідних.

Де та коли дивитися: неділя 3 березня о 00:35 на "1+1 Україна".

Кримінальне чтиво

Фото: кадр з фільму "Кримінальне чтиво"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телепрограма "1+1 Україна" на тиждень з 26 лютого по 3 березня

Фільм для романтичного побачення

"Привид" (1990)

Сем Віт (Патрік Свейзі) — банкір, Моллі Дженсен (Демі Мур) — художниця, і вони шалено закохані. Однак, коли Сем був убитий другом і корумпованим бізнес-партнером Карлом Брунером, він залишився блукати по землі як безсилий дух. Дізнавшись про зраду Карла, привид Сема мусить звернутися по допомогу до екстрасенса Оди Мей Браун, щоб виправити ситуацію і захистити Моллі від Карла та його поплічників.

Де та коли дивитися: неділя 3 березня о 22:15 на "1+1 Україна".

Привид

Фото: кадр з фільму "Привид"

Новости по теме