Що означає переслідування уві сні: розгадка кошмарів у серіалі "Ловець снів"

Ловець снів
11:00
Будні
Сонник: до чого сниться переслідування, гнатися за кимось

"Ловець снів": як сон про переслідування кривдника допоміг Артему змінити життя?

Поділитися:

З понеділка по п’ятницю о 16:00 на телеканалі "1+1 Україна" глядачі можуть побачити прем’єру серіалу "Ловець снів", у якому Назар Лютий допомагає зрозуміти сни та дає поради, які допоможуть налагодити життя.

Герой 20 серії Артем був зразковим підлітком. Добре вчився, присвячував багато часу музиці та ніколи не потрапляв у халепи. Його часто ставили у приклад батьки своїм дітям. Та якось хлопець почав сам себе боятися. Він думав, що в ньому прокинувся якийсь страшний бік. Причиною тривожних думок стали кошмари, які переслідували хлопця. У своїх снах Артем переслідує та нападає з гайковим ключем у руках на свого шкільного кривдника. У пошуках відповіді юнак звернувся по допомогу до ловця снів Назара Лютого.

Він думав, що його сон означає, що він може скривдити інших. Артем звик виконувати те, що кажуть дорослі. І хоча він дуже боявся, виконав завдання ловця снів, внаслідок чого перестав бути слухняним та зразковим хлопчиком для інших. Він почав випускати злість і думав, що її причиною є саме однокласник. Втім, Назар Лютий допоміг усвідомити, що причиною сновидінь Артема є його батьки. Саме вони обирали, яким має бути хлопець, що нарощувало в ньому гнів. Усвідомивши це, Артем навчився сам себе захищати та відстоювати свою позицію. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До чого сняться закриті двері: сонник від Ловця снів (опитування)

Гнатися за кимось: тлумачення сну

►За сонником психолога Девіда Лоффа, погоня за знайомою вам людиною може відображати спроби захистити цю людину від самої себе або потребу змінити відносини у кращу сторону.

►Езотеричний сонник каже, що наздоганяти чоловіка або незнайому людину з добрими намірами – сон до кар’єрного росту. Погоня з поганими намірами свідчить про заздрість, яка може обернутися негативними наслідками.

►Ще один варіант тлумачення сну про переслідування людини — стрес реального життя. Ви можете прагнути захиститися від негативного впливу людей або обставин, у яких знаходитеся.

Нагадаємо, серіал "Ловець снів" можна дивитися з понеділка по четвер о 16:00 на телеканалі "1+1 Україна", а також на сайті 1+1.

Новини по темі