Зірковий дайджест: Знаменитості, які почали писати книги (ВІДЕО)

Зірковий дайджест: Знаменитості, які почали писати книги (ВІДЕО)

Серед відомих людей не прийнято зупинятися на своїй професійній кар'єрі. 

Поделиться:

Серед відомих людей не прийнято зупинятися на своїй професійній кар'єрі. Деякі з них, наприклад, спробували себе у якості письменників  - і досягли успіху.

МАДОННА, "Англійські троянди"

Це на сцені вона жінка-вамп, а у реальному житті все інакше. Важко у це повірити, але співачка пише дитячи казки. Десять років тому Мадонна видала книжку "Англійські троянди" - історію про чотирьох дівчаток, що живуть у сучасному Лондоні. Вони дружать, ревнують і, звісно, закохуються. Перші читачі книжок Мадонни – її діти.

"Якщо вони засинають або тягнуться за іншою книгою, поки я читаю їм свою незавершену писанину,  немає сумнівів, що рукопис потрібно доопрацювати", - розповідає зірка.

ЛЮК БЕССОН, "Артур і Мініпути"

Придумав. Написав. Екранізував. У 2004 режисер вигадав історію про хороброго хлопчика Артура та країну мініпутів. Книга стала бестселером і так полюбилася дітям, що добрий дядько Люк вирішив на цьому не зупинятися. Історію пригод у чарівній країні екранізували. Режисер зізнався: Артура писав з себе.

ДЖЕССІКА АЛЬБА, "Чесне  життя"

Відому акторку до написання книги підштовхнула любов… до смачної їжі. Після пологів Джессіка розробила власну систему харчування та рецепти, що допомагають не гладшати. Усі рецепти вона зібрала у книгу "Чесне життя".

 Подробиці дивіться у спеціальному сюжеті "Сніданку з 1+1".

Новости по теме