“Незалежність. Хоробрі серця”: виступи зірок в ефірі спецпроєкту на "1+1 Україна" (відео)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Виступи зірок в ефірі спецпроєкту Незалежність. Хоробрі серця на 1+1 Україна (відео)
Instagram/kola__official

Спецпроєкт "1+1 Україна" під назвою "Незалежність. Хоробрі серця" в ефірі "Сніданку з 1+1": виступи зірок.

Поделиться:

Українці традиційно зустрічали світанок Незалежності у компанії телеканалу "1+1 Україна". Спецпроєкт "1+1 Україна" під назвою “Незалежність. Хоробрі серця” тривав в ефірі “Сніданку з 1+1” з 6:30 до 11:00. Ефір провели з декількох знакових історичних локацій просто неба. Ведучими святкового ефіру були улюблені зірки “Сніданку з 1+1” та ТСН: Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв, Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, Святослав Гринчук, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День Незалежності України 2023: історія свята та привітання

Не обійшлось в ефірі й без музичних сюрпризів. Співачка KOLA разом з воїном ЗСУ виконала Гімн України у незвичному музичному прочитанні:

В ефірі прозвучала прем'єра пісні від фіналістки “Голосу країни-12” Марти Липчей. До цієї пісні створили унікальну кіновізуалізацію від режисера стрічки "Область героїв" Артура Лермана:

Також під час ефіру спецпроєкту "Незалежність. Хоробрі серця" відбулась прем'єра дуету "Без обмежень" та Злати Огневич – "Народжені вільними":

Тіна Кароль до Дня незалежності України презентувала пісню One Nation Under Love, або Одна нація в любові, яку написала одна з найвідоміших композиторок США - Дайян Уоррен. Вона - володарка премій Оскар, Гремі та Еммі, авторка пісень для Вітні Г'юстон, Тіни Тернер, Шер, Селін Діон та інших легендарних співачок. Тіна називає цю пісню соціальною, адже вона - присвята Україні та всім націям, які підтримують нас у ці складні і трагічні часи. Тіна Кароль і Дайан Уоррен підготували грандіозний виступ із цією композицією із двох знакових локацій Києва та Нью-Йорка. 

Дивіться «Сніданок з 1+1» щодня з 07:00 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна, телеканалу ТЕТ та на YouTube!

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Instagram
Facebook

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Дивіться «Сніданок з 1+1» щодня з 07:00 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна, телеканалу ТЕТ та на YouTube!

Новости по теме