Незаконна забудова України: чим розпочався новий серіал “Тільки живи”

Тільки живи
Чим почався новий серіал Тільки живи

Чим розпочалася історія головних героїв нового серіалу “Тільки живи” на телеканалі “1+1 Україна”.

Поделиться:

Сьогодні на телеканалі “1+1 Україна” відбулася прем’єра серіалу “Тільки живи”. Це історія про хлопця, у якого війна забрала все, але допомогла знайти нове покликання, кохання та навчила розуміти, що насправді цінне. Головні ролі зіграли зірка серіалу “Коло омани” Максим Самчик та акторка театру і кіно Дарія Творонович. У зйомках воєнних сценах були задіяні професійні військові, зокрема, інструктор з Азову. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За час роботи з рушницею для ролі снайперки схудла на 4 кг: цікаві факти про акторку Дарію Творонович, яка зіграла у "Тільки живи"

Перша серія серіалу розпочинається тим, що режисер Віктор Демчук знімає рекламний ролик для нового житлового комплексу “Лісова пісня”, який будує скандальний олігарх Горський. Вітя незадоволений такою роботою, він мріє зняти справжній фільм та потрапити на міжнародний кінофестиваль, однак друг та помічник Бодя вмовляє його закінчити цей проєкт. Його аргумент такий — Горський має великі статки, тому, в майбутньому зможе профінансувати авторську стрічку хлопців.

Раптом зйомки реклами зупиняються через шум, який зчиняють активісти. Невелика група небайдужих на чолі з Олексою протестує проти забудови урочища Тепла Балка. Вони вимагають припинити будівництво на підставі документів, які свідчать про те, що “Лісову пісню” зводять незаконно. 

Пан Горський домовляється з місцевими бандитами, щоб ті розігнали активістів, які заважають будівництву. Один з хуліганів починає бити Олексу, але за неї заступається Вітя. Він запевняє, що поліз у бійку лише для того, щоб захистити дівчину, а на незаконну забудову йому все одно. 

Вітя не вірить, що групка активістів може перемогти впливового олігарха, однак після сварки з Горським таки стає на бік справедливості. Хлопець розповідає про скандальну ситуацію в соцмережах, організовує мітинг та кличе телебачення. На місце подій приїжджає заступник мера та обіцяє припинити забудову, а всіх причетних покарати за законом. 

Вітя сподівається, що Олекса буде вдячна йому за цей вчинок, але коли активістка дізнається, що режисер заплатив людям, які прийшли на мітинг, неабияк злиться на хлопця та свариться з ним. 

Не пропустіть продовження нового серіалу “Тільки живи” на телеканалі “1+1 Україна”, щоб дізнатися, як розвиватимуться стосунки між Вітею та Олексою. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторська династія та творчий тандем з чоловіком: 5 цікавих фактів про зірку серіалу "Тільки живи" Наталію Сумську

Новости по теме