Єгор Гордєєв розповів про 27-річчя «Сніданку з 1+1», інцидент з Людмилою Барбір та останній ефір Руслани Писанки

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Єгор Гордєєв: про 27-річчя "Сніданку з 1+1" та казус з Людмилою Барбір

Єгор Гордєєв в новому інтерв'ю: про залаштунки «Сніданку з 1+1» та казус з Людмилою Барбір.

Поділитися:

Ведучий «Сніданку з 1+1» на "1+1 Україна" Єгор Гордєєв дав інтерв’ю сайту OBOZ.UA. У розмові він розповів про залаштунки «Сніданку з 1+1», якому цьогоріч виповнюється 27 років, підтримку колег і своє ставлення до нещодавнього казусу з Людмилою Барбір. Також згадав досвід продюсерства, роботу з зірками, серед яких була Руслана Писанка та поділився, що робило її такою унікальною та непересічною.

Гордєєв добре пам’ятає перші ефіри «Сніданку» – 27 років тому. Сам він працює у ранковій програмі вже 7 років, і за цей час зізнається, що дуже змінився – навчився швидше адаптуватися, змінюватися, бути мобільнішим.

«Ранкове мовлення стало вибухом, в тому числі тому, що ведучі почали говорити нормальною мовою. Вести ефір не як диктори, а як люди. Я дуже добре пам'ятаю ті перші ефіри, хоч був зовсім юний. Тому ці 27 років – це історія України. Абсолютно нова естетика, новий вид розмови. «Сніданок з 1+1» – це не програма, а вид спілкування. Без перебільшення, і це не пафосні слова. І ця річниця – 27… Ми не святкуємо її, ми насамперед дякуємо глядачам за довіру протягом цих років. Навіть зробили збір історій. Люди вже розповіли як багато років тому збиралися під «Сніданок» до школи, а нині збираються в університет. А ще дивляться цілими поколіннями. Також поділилися, що у різні періоди життя програма була поруч і стала знаком, що навіть якщо все змінюється, то є речі стабільні. Нам приємно, що саме «Сніданок» люди називають цим острівком стабільності, який допомагає триматися», – каже Єгор.

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс у "Сніданку з 1+1"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змінився Єгор Гордєєв: фото 7 років тому і зараз

З весни 2021 року ведучий спробував себе ще і в ролі продюсера – керував проєктом «Твій день». Останній випуск програми вийшов у ефір 24 лютого 2022 року. Через рік після закриття, команда організувала онлайн-зустріч – фактично останню зустріч Руслани Писанки з глядачами. Ведучої не стало у липні 2022 року.

«Я пам'ятаю, що той ефір емоційно «порвав» нас усіх. Мені було важко ще й тому, що єдиний з усіх знав, що насправді відбувається з Русланою. Вона не виказувала цього ніяк», – пригадує ведучий.

Єгор каже, що шкодує, що багато чого не встиг сказати Руслані, не наважився розповісти їй про свій дитячий спогад про неї.

«Коли мені було п'ять, вона приходила до моїх бабусі і дідуся в гості, бо товаришувала з моїм дядьком. Я її чомусь злякався страшенно. У нас купа всього було недоговореного… Мені було дуже легко працювати з Русею. В коридорах часто перепитували колеги: «Вона ще не винесла тобі мозок?» Ну, а як? Вона ж діва! Так, звісно, вона була зіркою. І могла, мабуть, справді комусь колись винести мозок, але це ставалося тоді, коли розуміла, що щось відбувається непрофесійно, неадекватно, нелогічно, або вона не відчуває хімію, яка для неї важлива. Але це не наша історія. Руслана була одним з найкращих наших гравців, вона з напівподиху розуміла задачі, добре зналася на тому, як що працює на телебаченні», – ділиться Гордєєв.

Єгор Гордєєв фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки мешканців Харкова залишились без даху над головою, графіки відключення світла, та як нові тактики росіян впливають на роботу ДСНС: “Сніданок з 1+1” провів прямий ефір із незламного міста

Робота в ефірі – це постійна імпровізація, і тому мають місце часом несподіванки, технічні негаразди. Гордєєв розповів, як ставиться до такого, зокрема до нещодавньої історії з його колегою Людмилою Барбір, яка вилаялася після завершення прямого ефіру, але через технічну помилку відео транслювалося на ютуб-сторінці проєкту.

«Я дуже довго сміявся. А як інакше реагувати? А потім радів, коли на підтримку Людмили запустили флешмоб «Всі ми трошки Люда». Ясно, що ніхто навмисно не буде використовувати нецензурну лексику в прямому ефірі. Але ж ми теж живі люди, і може вирватися, тому що на нас теж летять ракети, теж в чомусь розчаровуємося, теж десь не встигаємо. Знаєте, є ведучі, які так працюють у своїх програмах, що здається, що вони не їдять, не п'ють – в монументі якомусь. Їх привозять в студію, а потім на якомусь гелікоптері забирають. Це абсолютно не про нас. І мені дуже радісно, що аудиторія так на це відреагувала – абсолютно по-людськи. Дуже мало негативних коментарів було. Мені було дуже тепло і приємно», – поділився Єгор.

Єгор Гордєєв інтерв'ю

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Фактично кожен день народження я зустрічаю на роботі”: у день свого народження Єгор Гордєєв розповів про ставлення до власного віку (ексклюзив)

Щодня з 6:30 до 09:30 на телеканалі «1+1 Україна» глядачів «Сніданку з 1+1» очікують свіжі актуальні новини та події, експертні думки та поради, що налаштовують на продуктивний день.

Новини по темі