Обмаль часу та коштів, щоб приготувати щось вишукане та низькокалорійне? Сьогодні Руслан Сенічкін переконає, що вишукану страву можна приготувати із простих та доступних інгредієнтів.

Пропонуємо разом із улюбленим телекулінаром країни приготувати куряче філе у сирному соусі.

Для приготування потрібно:

1. Куряче філе – 2 шт.

2. Борошно – 2 ст. л.

3. Цибуля – 1 шт.

4. Часник – 2 зубки

5. Твердий сир – 120 г

6. Лимонний сік – 2 ст. л.

7. Оливкова олія – 3 ст. л.

8. Спеції за смаком

Спосіб приготування:

1. До курячої грудинки додаємо оливкову олію та спеції.

Важливо: можна також використовувати соняшникову нерафіновану олію. За своїм корисними властивостями вона не поступається оливковій олії.

2. Усе ретельно перемішуємо.

3. Смажимо м’ясо.

Щоб м’ясо було соковитим, смажимо його з обох боків по 30 сек.

4. На пательні, на якій готували м’ясо, смажимо цибулю і часник.

5. В іншу тарілку висипаємо борошно.

6. Додаємо до борошна трохи холодної води і збиваємо до однорідної суміші.

7. До суміші додаємо лимонний сік і твердий натертий сир.

8. Перемішуємо і викладаємо на пательню до цибулі.

9. Кладемо у соус підсмажене куряче філе.

10. Тушкуємо усе у пательні до повної готовності (приблизно 10 хв).

Соковите куряче філе може бути самостійною стравою, а також добре смакує з печеною картоплею та овочевим салатом із сиром.

Вишукана страва чудово доповнить ваше щоденне та святкове меню.