Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності
Укр

4 простих рецепти печеної картоплі від Руслана Сенічкіна

Як швидко приготувати смачну печену картоплю, навчить головний телекулінар країни Руслан Сенічкін.

Коли до вас несподівано приходять гості, дуже складно швидко приготувати страву, яка б догодила усім. Проте наш кухар Руслан Сенічкін поділився простими рецептами картоплі з 4-ма різними начинками на будь-який смак.

Що знадобиться?

ІНГРІДІЄНТИ

Картопля – 4 шт.

Рослинна олія      

ПРИГОТУВАННЯ

Перед приготуванням усі картоплини потрібно змастити олією і випікати при температурі 180 градусів впродовж 40 хвилин. Після цього кожну з картоплин потрібно розрізати навпіл та загорнути знизу у фольгу.

Читайте також, італійські м'ясні рулети із цукіні по-українськи.

Картопля з моцарелою

ІНГРІДІЄНТИ

Картопля – 1 шт

Моцарела – 30 г

Томати – 2 шт

Соус «Песто» - 3 ст.л.

Спеції за смаком

ПРИГОТУВАННЯ

  1. В розрізану картоплину викласти моцарелу. Зверху полити соусом «Песто».
  2. Дрібно порізати помідори і додати до картоплі.

Картопля з беконом

ІНГРІДІЄНТИ

Картопля – 1 шт

Сметана – 3 ст.л.

Цибуля – 1 шт.

Бекон – 30 г

Спеції за смаком

ПРИГОТУВАННЯ

  1. Спочатку покласти всередину сметану. Цибулю порізати кільцями і також викласти в картоплю.
  2. Зверху посипати дрібно нарізаним беконом.

Картопля з цукіні та оливками

ІНГРІДІЄНТИ

Картопля – 1 шт

Сир «Фета» – 30 г

Цукіні – 30 г

Оливки – 40 г

Спеції за смаком

ПРИГОТУВАННЯ

  1. Нарізати кубиками цукіні і висипати його в розгорнуту картоплю.
  2. Дрібно пошаткувати оливки і додати в картоплю. Зверху посипати сиром «Фета».

Картопля з ковбасою «Салямі»

ІНГРІДІЄНТИ

Картопля – 1 шт

Твердий сир – 30 г

Ковбаса «Салямі» – 50 г

Томатна паста – 3 ст.л.

Спеції за смаком

ПРИГОТУВАННЯ

  1. Змастити половинки картоплі томатною пастою.
  2. Нарізати ковбасу салямі і покласти туди ж.
  3. Натерти твердий сир на терці і посипати зверху.

Усі картоплини запікати в духовці при температурі 200 градусів протягом 10-15 хвилин.

Готову картоплю можна подавати до столу як основну страву.

Нагадаємо, нещодавно Руслан Сенічкін приготував апетитну курку з баклажанами.

Більше новин