Армія рф воює з немовлятами та українськими пенсіонерами: ведучий Дмитро Комаров про ракетні удари по Україні

Світ навиворіт. Україна
росія воює з немовлятами та пенсіонерами:  Дмитро Комаров про ракетні удари по Україні
Instagram/komarovmir

Найбільше страждають діти, молоді мами, вагітні жінки, пенсіонери, люди з інвалідністю, для яких відсутність світла та тепла особливо критична.

Поділитися:

Ведучий "Мандруй Україною" та "Світ навиворіт" Дмитро Комаров показав моторошне фото з російською ракетою на кухні житлового будинку на Харківщині та звернувся до українців із проханням донатити на морські дрони, які допоможуть зменшити кількість ракет по наших містах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Херсон — це Україна. Назавжди", — Дмитро Комаров розповів про атмосферу у деокупованому місті

Ведучий зазначив, що російські окупанти воюють із немовлятами і пенсіонерами, для яких електроенергія є вкрай важливою:

"Це війна проти найбільш незахищених людей. Найбільше страждають діти, молоді мами, вагітні жінки, пенсіонери, люди з інвалідністю, для яких відсутність світла та тепла особливо критична. Армія рф воює з немовлятами, для яких електроенергія важлива, щоб зберегти харчування в холодильнику або розігріти його на електроплиті. Воюють із українськими пенсіонерами, які не можуть без ліфта підніматися на верхні поверхи 9, 16 та 25-поверхівок у спальних районах".

Дмитро Комаров зазначив, що більшість ракет були запущені з акваторії Чорного і Каспійського морів, і немає сумніву, що країна-агресор продовжить завдавати ударів по мирних містах і підноситиме це як військові перемоги. Тому вні звернувся до читачів із проханням донатити на морські дрони у своєму пості:

Новини по темі